ATP
Εντυπωσιασμένος με Federer o Ljubicic

 
Roger Federer
Roger Federer Φωτογραφία: tennisnews.gr
tennisnews team Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2020 - 18:11

Ακόμα και ο ίδιος του ο προπονητής, εντυπωσιάζεται με τον ενθουσιασμό και το κίνητρο του Roger Federer για να επιστρέψει στο tour, για την 24η σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας!

"O Roger εργάζεται πολύ σκληρά και έχει μεγάλο κίνητρο για να επιστρέψει στη διεκδίκηση των μεγάλων τίτλων την επόμενη σεζόν", είπε χαρακτηριστικά ο Ljubicic.

Δεν είναι ακόμα γνωστό το ποιο θα είναι το πρώτο τουρνουά του Federer μετά τη μεγάλη του απουσία από τη δράση. Το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στην Αυστραλία, περίπου ένα χρόνο μετά τη συμμετοχή του στο Australian Open του 2020, το μοναδικό τουρνουά που συμμετείχε στη φετινή σεζόν και στο οποίο ήταν ημιφιναλίστ.

"Λαμβάνουμε τις νέες ενημερώσεις για το Australian Open. Η αυστραλιανή κυβέρνηση θα ενεργήσει με πολύ αυστηρούς κανονισμούς. Τόσο ο Roger, όσο και εγώ, έχουμε προσπαθήσει όσο καλύτερα μπορούσαμε τους τελευταίους 8 μήνες. Πήγα στην Ελβετία, δουλέψαμε μαζί στο court και ο Roger δείχνει να έχει αρκετή όρεξη. Είναι απίστευτος.

Πολλοί αναρωτιούνται για ποιο λόγο συνεχίζει να παίζει, γιατί δυσκολεύονται να καταλάβουν πόση χαρά βρίσκει ακόμα στο παιχνίδι και όταν πετυχαίνει νίκες. Θέλει να βρεθεί ξανά στο ανταγωνιστικό επίπεδο που ήταν πριν τον τραυματισμό του", κατέληξε ο Κροάτης τεχνικός.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots