ATP
Το απίστευτο δώρο του Djokovic στο σερβικό τένις

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic Φωτογραφία: Novak Tennis Center
tennisnews team Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020 - 23:04

Για ακόμα μια φορά, ο Novak Djokovic έδειξε το αλληλέγγυο πρόσωπο του στους Σέρβους συναθλητές του, με μια απίστευτη χειρονομία.

Προκειμένου να μη μείνει κανείς πίσω στην προετοιμασία για τη νέα σεζόν, ο Nole παραχώρησε σε 15 περίπου Σέρβους αθλητές τρια γήπεδα από τις εγκαταστάσεις του, στο Novak Tennis Centre του Βελιγραδίου. Μάλιστα, εκτός από τα γήπεδα, προσέφερε το γυμναστήριο της ακαδημίας, καθώς και δωρεάν διαμονή, φαγητό, εξοπλισμό, υπηρεσίες stringing και φυσιοθεραπείας!

Η είδηση είδε το φως της δημοσιότητας μετά από τη δημοσίευση του Petar Popovic, προπονητή του Damir Dzumhur, στο Instagram: "Ξεκινώντας την προετοιμασία για το 2021", έγραψε, "ταγκάροντας" τους Dzumhur και Filip Krajinovic. "Μια ξεχωριστή ευχαριστία στον Novak γι' αυτό που έκανε αυτόν τον χειμώνα για όλους τους Σέρβους παίκτες, να τους παρέχει δωρεάν γήπεδα, μπάλες, φαγητό, ξενοδοχείο, πλέξιμο και άλλα!"

Η γαλλική L'Equipe επικοινώνησε με τον 38χρονο Σέρβο προπονητή, που εξήγησε: "Τον χειμώνα είναι δύσκολο να βρεις γήπεδο, γιατί είναι πολύ ακριβά για μας, ειδικά γι' αυτούς που είναι στο Νο.700, στο Νο.800 ή και στο Νο.1000 του κόσμου."

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Petar Popovic (@spajn)

Όπως είπε ο Popovic, εκτός από τον ίδιο και τον παίκτη του, στα γήπεδα του Djokovic συνάντησε αυτές τις ημέρες μεταξύ άλλων τους Krajinovic, Laslo Djere, Danilo Petrovic, Viktor Troicki, Marko Tepavac, Boris Butulija, Hamad Medjedovic και Nikola Cacic.

"Υπάρχουν και κάποια κορίτσια, είναι εδώ η Olga Danilovic, συνολικά είναι γύρω στους 15 παίκτες. Ο Novak κάνει κάτι εκπληκτικό για τη χώρα μας, το χρειαζόμασταν αυτό, ειδικά οι νέοι παίκτες το χρειάζονται. Είναι τεράστια βοήθεια. Δεν ξέρω άλλους ανθρώπους που να έχουν κάνει κάτι αντίστοιχο στο τένις. Και δεν είναι κάτι για το οποίο θέλει να μιλάει και να καυχιέται."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots