ATP
Η θεραπεία του Στέφανου στο Λονδίνο (pics)

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς Φωτογραφία: ALO Physiotherapy Clinic
tennisnews team Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020 - 21:00

O Στέφανος Τσιτσιπάς δεν αποχώρησε αμέσως από το Λονδίνο μετά από το ATP Finals, πραγματοποιώντας την πρωτοποριακή θεραπεία με ραδιοσυχνότητες.

Ο 22χρονος Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος αντιμετώπισε έναν τραυματισμό στο πόδι του τις τελευταίες εβδομάδες, δεν έφυγε αμέσως από το Λονδίνο μετά το ATP Finals, καθώς επισκέφτηκε την κλινική Alo Physiotherapy και έκανε την πρωτοποριακή θεραπεία TeCar (θεραπεία με ραδιοσυχνότητες), για πιο γρήγορη αποκατάσταση.

"Ήταν μεγάλη  μας χαρά που είχαμε στην κλινική μας τον Στέφανο Τσιτσιπά. Είναι πάθος μας να φροντίζουμε όλους τους αθλητές κάθε επιπέδου και να τους κρατάμε στο καλύτερο δυνατό των σωματικών τους δυνατοτήτων, κατά τη διάρκεια και μετά από τα τουρνουά τους.

Ο Στέφανος κάνει μαζί μας τη θεραπεία Tecar, καθώς είμαστε το καλύτερο κέντρο για Tecar στο Λονδίνο. Για την περαιτέρω ανάρρωση του, συνδυάζουμε την Tecar με Pilates, θέλοντας να διασφαλίσουμε πως θα είναι σε θέση να πετύχει τους στόχους του", ανέφερε στη δημοσίευσή της η κλινική.

Πολύ σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει και η προετοιμασία του Στέφανου για τη νέα σεζόν, που εκτός απροόπτου θα αρχίσει τέλη Ιανουαρίου ή αρχές Φεβρουαρίου από την Αυστραλία.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots