ATP
ATP Finals: Το πρόγραμμα της Τετάρτης

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic Φωτογραφία: Tennis TV
tennisnews team Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020 - 9:12

Ολοκληρώνεται σήμερα η 2η αγωνιστική του Group Tokyo 1970 στο ATP Finals, με την αναμέτρηση του Novak Djokovic με τον Daniil Medvedev να ξεχωρίζει.

Στις 16:00 ώρα Ελλάδας, ο πρωταθλητής του 2018, Alexander Zverev, θα αντιμετωπίσει τον Diego Schwartzman, που αγωνίζεται για πρώτη φορά στη διοργάνωση.

Θα είναι η 4η συνάντησή τους, με τους δυο παίκτες να έχουν από 2 νίκες. Στη μοναδική φετινή αναμέτρησή τους, που ήταν και σε indoor συνθήκες, ο Zverev είχε πάρει εύκολα τη νίκη με 6-2, 6-1 στην Κολωνία. Η νίκη επίσης είναι μονόδρομος και για τους δυο, αφού αμφότεροι είχαν χάσει τον πρώτο τους αγώνα στο τουρνουά.

Στις 22:00 ώρα Ελλάδας θα αναμετρηθούν οι δυο νικητές της 1ης αγωνιστικής, ο κορυφαίος του κόσμου Novak Djokovic και ο πρόσφατος πρωταθλητής του Paris Masters, Daniil Medvedev.

Είναι ένα ενδιαφέρον rivalry, καθώς σε 5 αναμετρήσεις ο Djokovic έχει 3 νίκες και 2 ήττες από τον Medvedev, που παραδοσιακά τον δυσκολεύει αρκετά. Στην τελευταία τους και αναμέτρηση, στο ATP Cup στις αρχές της χρονιάς, ο Djokovic είχε πάρει δύσκολη νίκη στα τρια σετ. Σε indoor τουρνουά θα αναμετρηθούν για 1η φορά.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης:

Centre Court:
14:00 Pavic/Soares v. Granollers/Zeballos
16:00 Alexander Zverev v. Diego Schwartzman COSMOTE SPORT 6HD
20:00 Peers/Venus v. Melzer/Roger-Vasselin
22:00 Novak Djokovic v. Daniil Medvedev COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots