ATP
ATP Finals: Το πρόγραμμα της Τρίτης

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς Φωτογραφία: Tennis TV
tennisnews team Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020 - 7:42

O Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Andrey Rublev θα διεκδικήσουν την 1η τους νίκη στο τουρνουά, ενώ οι Rafael Nadal και Dominic Thiem θα αναμετρηθούν για την 1η θέση μετά από 2 αγωνιστικές. Δείτε το σημερινό πρόγραμμα του ATP Finals.

Στις 16:00 το απόγευμα θα αναμετρηθούν Nadal και Thiem, που έχουν ήδη από μια νίκη στο τουρνουά και ο νικητής θα μείνει μόνος στην 1η θέση του ομίλου "London 2020", κάνοντας ταυτόχρονα αποφασιστικό βήμα πρόκρισης για τα ημιτελικά.

Ο Nadal προηγείται στο head-to-head, έχοντας κερδίσει τον Thiem 9 φορές σε 14 αναμετρήσεις (9-5). Ο Αυστριακός ωστόσο είχε κερδίσει την τελευταία, στο Australian Open τον περασμένο Ιανουάριο, σε εκείνον τον συκλονιστικό προημιτελικό που είχε ολοκληρωθεί στο tie-break του 4ου σετ με 7-6 (3), 7-6 (4), 4-6, 7-6 (6).

Στις 22:00 ώρα Ελλάδας, ο υπερασπιστής του τίτλου, Στέφανος Τσιτσιπάς, θα αντιμετωπίσει τον Andrey Rublev. Και οι δυο χρειάζονται τη νίκη για να μείνουν "ζωντανοί" στο κυνήγι της πρόκρισης, αφού είχαν χάσει την Κυριακή.

Από το περσινό US Open, οι δυο τους έχουν αναμετρηθεί 3 φορές, με τον Rublev να κερδίζει στη Νέα Υόρκη το 2019 και στον τελικό του Αμβούργο φέτος, αλλά τον Στέφανο να παίρνει τη ρεβάνς στα προημιτελικά του Roland Garros, στην πιο πρόσφατη συνάντησή τους.

Το πρόγραμμα της Τρίτης:

Centre Court:
14:00 Krawietz/Mies v. Kubot/Melo
16:00 Rafael Nadal v. Dominic Thiem COSMOTE SPORT 6HD
20:00 Ram/Salisbury v. Koolhof/Mektic
22:00 Stefanos Tsitsipas v. Andrey Rublev COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots