ATP
ATP Finals: Το πρόγραμμα της Δευτέρας

 
Alexander Zverev & Daniil Medvedev
Alexander Zverev & Daniil Medvedev Φωτογραφία: Tennis TV
tennisnews team Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020 - 9:18

Δείτε το σημερινό πρόγραμμα του ATP Finals, που περιλαμβάνει το ντέρμπι ανάμεσα στον Daniil Medvedev και στον Alexander Zverev, καθώς και την πρεμιέρα του 5 φορές πρωταθλητή, Novak Djokovic.

Στον πρώτο σημερινό αγώνα του μονού, που θα αρχίσει στις 16:00 ώρα Ελλάδας, ο κορυφαίος του κόσμου και 5 φορές πρωταθλητής, Novak Djokovic, θα αντιμετωπίσει τον Diego Schwartzman, στην πρώτη εμφάνιση του Αργεντινού στην O2 Arena. Θα είναι η 6η συνάντηση των δυο παικτών, με τον Djokovic να έχει κερδίσει και τις 5 προηγούμενες.

Στις 22:00 ώρα Ελλάδας, θα γίνει ο αγώνας των πολύ φορμαρισμένων αυτή την περίοδο Daniil Medvedev και Alexander Zverev. Θυμίζουμε πως ήταν οι δυο καλύτεροι στο Παρίσι πριν από 2 εβδομάδες και αναμετρήθηκαν για τον τελικό του Rolex Paris Masters, με τον Ρώσο να παίρνει τη νίκη με 5-7, 6-4, 6-1.

Συνολικά στα μεταξύ τους παιχνίδια ο Zverev έχει τις περισσότερες νίκες, κερδίζοντας τους 5 από τους 7 αγώνες που έχουν δώσει (5-2). Φέτος ωστόσο θα είναι η 2η μόλις συνάντησή τους, με τον Medvedev να έχει κερδίσει τη μοναδική προηγούμενη.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας:

Centre Court:
14:00 Granollers/Zeballos v. Peers/Venus
16:00 Novak Djokovic v. Diego Schwartzman COSMOTE SPORT 6HD
20:00 Pavic/Soares v. Melzer/Roger-Vasselin
22:00 Daniil Medvedev v. Alexander Zverev COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots