ATP
Djokovic: "Η καρδιά μου είναι με όσους περνούν δύσκολα (vid)

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic Φωτογραφία: Tennis TV
tennisnews team Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2020 - 20:32

O Novak Djokovic παρέλαβε σήμερα το τρόπαιο για το Year-end No.1 σε μια ιδιαίτερη απονομή στην O2 Arena και αφιέρωσε τη μεγάλη επιτυχία του σε όσους περνάνε δύσκολα εξαιτίας της κατάστασης των τελευταίων μηνών.

"Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν μια περίεργη χρονιά για όλους μ' αυτό το κενό 6 μηνών που έπρεπε να περάσουμε. Ξεκινήσαμε ξανά τον Αύγουστο και συνέχισα το τρομερό σερί που είχα πριν το lockdown. Είμαι πολύ ευχαριστημένος", είπε ο Djokovic.

"Πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου που με στήριξε και με εμπιστεύτηκε σ' αυτή τη δύσκολη περίοδο. Αυτό το κύπελλο είναι για όλα τα επιτεύγματα αυτής της χρονιάς και είναι εξωπραγματικό ότι κατάφερα να τερματίσω στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης για 6η φορά", πρόσθεσε ο Σέρβος, ο οποίος ισοφάρισε το καλύτερο ρεκόρ όλων των εποχών, του Pete Sampras.

"Προφανώς είμαι πολύ περήφανος γι' αυτό, αλλά έχω ανάμεικτα συναισθήματα, εξαιτίας όσων συμβαίνουν στον κόσμο. Δεν μπορώ να τα αγνοήσω, παρόλο που πέτυχα μερικούς από τους μεγαλύτερους στόχους μου. Νιώθω πως πολλοί άνθρωποι στον κόσμο περνάνε δύσκολα και η καρδιά μου είναι με εκείνους."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots