ATP
Τσιτσιπάς στο TN: "Ελπίζω να βρω δύναμη για τη συνέχεια"

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς
tennisnews team Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2020 - 19:47

Μετά τον περσινό θρίαμβο στο ATP Finals, o Στέφανος Τσιτσιπάς επέστρεψε στην O2 Arena με μια ήττα και ελπίζει να μπορέσει να βρει την απαραίτητη δύναμη για να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, όπως δήλωσε στο tennisnews.gr.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έκανε καθόλου κακό παιχνίδι απέναντι στον Dominic Thiem, αλλά θα μπορούσε να πάει και καλύτερα για εκείνον, ειδικά αν εκμεταλλευόταν κάποιες από τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν στο 1ο και στο 3ο σετ. Τελικά, γνώρισε την ήττα με 7-6 (5), 4-6, 6-3.

"Πίστευα ότι θα παίξουμε ένα καλύτερο παιχνίδι σήμερα από την προηγούμενη φορά, φυσικά έχει βελτιωθεί και αυτός και εγώ, αλλά πολλές φορές δεν πήγαινε όπως το ήθελα. Μάλλον έκανα κάποια λάθη τακτικά και δεν επικεντρώθηκα σε κάποια πράγματα στα οποία σκέφτηκα στο 3ο σετ, δεν είχα και αρκετό χρόνο να προσαρμοστώ σ' αυτό", είπε ο Τσιτσιπάς στο tennisnews.gr μετά από τον αγώνα.

Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα για τον Στέφανο, που θα δώσει δυο ακόμα δύσκολους αγώνες τις επόμενες ημέρες, με τους Andrey Rublev και Rafael Nadal, διεκδικώντας την είσοδο του στα ημιτελικά, απλά πλέον με δυσκολότερους όρους.

"Συνεχίζουμε! Δεν είναι και το καλύτερο ξεκίνημα στους τελικούς εδώ στο Λονδίνο, αλλά προχωράω με σκυμένο το κεφάλι και ελπίζω να βρω δύναμη να προσαρμοστώ στις καινούργιες αυτές συνθήκες."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots