ATP
Ανακοίνωση της ΑΤΡ για τις κατηγορίες κατά του Zverev

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev Φωτογραφία: tennisnews.gr
tennisnews team Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020 - 20:48

H ATP "έσπασε" τη σιωπή της για τις πολύ βαριές κατηγορίες της πρώην συντρόφου του Alexander Zverev για ξυλοδαρμό και κακοποίηση, δημοσιεύοντας μια ανακοίνωση που στην ουσία εκφράζει ότι θα πάρει θέση αφού αποφανθούν οι αρχές.

Η ανακοίνωση της ΑΤΡ για την ενδοοικογενειακή βία και την κακοποίηση:

"Η ΑΤΡ καταδικάζει κάθε μορφή βίας και κακοποίησης. Περιμένουμε απ' όλα τα μέλη του Tour να κάνουν το ίδιο και να απέχουν από κάθε επαφή που μπορεί να είναι βίαιη, κακοποιητική και να θέτει άλλα άτομα σε κίνδυνο.

Σε συνθήκες όπου οι κατηγορίες για βία αναφέρονται σε μέλος του Tour, οι αρχές ερευνούν την υπόθεση και αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα εξετάσουμε το αποτέλεσμά της και θα αποφασίσουμε για τις ενέργειές μας.

Διαφορετικά, δεν είμαστε σε θέση να σχολιάσουμε περισσότερα για τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς."

Θυμίζουμε πως το θέμα ήρθε στην επιφάνεια πριν από μερικές ημέρες, όταν η Olya Sharypova, πρώην σύντροφος του Zverev, έδωσε εκτενή συνέντευξη σε ρωσική ιστοσελίδα, εξιστορώντας ένα περιστατικό στη Νέα Υόρκη τον Αύγουστο του 2019, κατά το οποίο έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον Γερμανό τενίστα.

Το θέμα πήρε αρκετή έκταση στον παγκόσμιο Τύπο και ο Zverev διέψευσε μέσα από το Instagram όλη την εκδοχή της Sharypova, κάτι που συνεχίζει να κάνει σε κάθε δημόσια εμφάνισή του έκτοτε, αν χρειαστεί ή επιλέξει να μιλήσει γι' αυτό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots