ATP
Τσιτσιπάς: Το απίθανο ντεμπούτο του στο ATP Finals (vid)

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς Φωτογραφία: YouTube / ATP Tour
tennisnews team Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020 - 13:15

O Στέφανος Τσιτσιπάς περιέγραψε με τα δικά του λόγια το απίστευτο ντεμπούτο του στο ATP Finals το 2019, όπου κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο και να μπει για τα καλά στο προσκήνιο του παγκοσμίου τένις.

"Απόλαυσα κάθε λεπτό στο γήπεδο. Ήταν μια από τις λίγες φορές στην καριέρα μου που αγωνίστηκα σε ένα τουρνουά και δεν ένιωσα πίεση και δεν υπήρχε καμιά προσδοκία από τον κόσμο να τα πάω καλά. Οπότε απλά έπαιζα για μένα, για την ευχαρίστηση του να είσαι στη μεγάλη σκηνή, να είσαι μέρος κάτι τόσο σημαντικού. Και έφυγα από το Λονδίνο με το τρόπαιο και με τις καλύτερες αναμνήσεις στο πίσω μέρος του μυαλού μου", είπε ο Στέφανος, ο οποίος στη συνέχεια περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές του περσινού τελικού με τον Dominic Thiem, βλέποντας παράλληλα το σχετικό βίντεο.

"Μετά απ' αυτό το παιχνίδι σίγουρα αξίζαμε τον τίτλο και οι δυο μας. Παίξαμε και οι δυο εκπληκτικά και προσφέραμε ωραίο θέαμα. Ήταν κάπως άδικο που μόνο ένας έφυγε με τον τίτλο στο τέλος, επειδή το αξίζαμε και οι δυο το ίδιο. Και για όλη την προσπάθειά μας μέσα στη σεζόν, αλλά και για το πόσο παλέψαμε σ' αυτόν τον αγώνα", συνέχισε ο Στέφανος, που σχολίασε και το μήνυμα που είχε γράψει τότε στην κάμερα της ΑΤΡ, "Bring me with you": "Αναφερόμουν στο ταξίδι, ήταν μια μεταφορά."

Κλείνοντας, ο Έλληνας τενίστας είπε: "Ακόμα ανατριχιάζω όταν το σκέφτομαι, χαμογελάω και πραγματικά ελπίζω να μπορέσω να παίξω στο ίδιο επίπεδο στο μέλλον και να τα πάω το ίδιο καλά όπως εκείνη την εβδομάδα".

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots