ATP
Άνετη πρόκριση για τον Zverev

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev Tennis TV
tennisnews team Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2020 - 18:40

Μόλις 55 λεπτά χρειάστηκε ο Alexander Zverev, για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Miomir Kecmanovic και να μπει στην τελική 16άδα του Rolex Paris Masters.

Ο Zverev κυριάρχησε απολύτως στο court και έφτασε σε μια άνετη επικράτηση επί του Kecmanovic στην πρεμιέρα του στο Παρίσι, με 6-2, 6-2, σε λιγότερο από μια ώρα.

Ο 23χρονος Γερμανός, Νο.4 στο ταμπλό, τελείωσε τον αγώνα με 33 winners και 16 αβίαστα λάθη, τη στιγμή που ο Kecmanovic, που δεν έπιασε καλή απόδοση σήμερα, είχε 8 winners και 19 αβίαστα λάθη.

Ο Zverev, ο οποίος πέτυχε 8 άσους και δεν απειλήθηκε με break point σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, έκανε break στο ξεκίνημα και πέρασε μπροστά με 2-0, ενώ με νέο break έφτασε γρήγορα στο 5-1 λίγο αργότερα.  

Στο 2ο σετ "έσπασε" ξανά 2 φορές το σερβίς του νεαρού Σέρβου τενίστα, στο 3ο (2-1) και στο 7ο game (5-2), για να το κερδίσει και αυτό στα 8 games με 6-2 και να "σφραγίσει" την πρόκριση, μόλις μετά από 55 λεπτά στο Court Central.

Στον 3ο γύρο του Rolex Paris Masters, o Zverev θα αντιμετωπίσει τον Adrian Mannarino, που νωρίτερα σήμερα κατάφερε να κερδίσει τον Yoshihito Nishioka με 6-3, 6-7 (5), 6-3.

Παράλληλα με τον Zverev, την πρόκριση για την τελική 16άδα πήρε και ο Alex De Minaur, ο οποίος επιβλήθηκε του Lorenzo Sonego με 6-3, 7-5. Ο νεαρός Αυστραλός θα αντιμετωπίσει αύριο τον Daniil Medvedev, που θυμίζουμε πως πέρασε παίζοντας ένα ανολοκλήρωτο σετ ενάντια στον Kevin Anderson, που εγκατέλειψε αφού δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots