ATP
Nadal: "Θα συνεχίσω να προσπαθώ"

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal ©Philippe Montigny/FFT
tennisnews team Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2020 - 20:39

Το Masters του Παρισιού είναι ένα από τα λίγα τουρνουά που λείπουν από τη συλλογή του Rafael Nadal, που όμως δεν θα σταματήσει να προσπαθεί να το κερδίσει.

"Είναι ένα μέρος του παιχνιδιού. Σε άλλες πόλεις έχεις πολλές περισσότερες επιτυχίες και σε άλλες λιγότερες. Είναι αλήθεια πως στο τέλος της σεζόν το σώμα μου είναι συνήθως πιο κουρασμένο και κάποιες φορές είμαι και πνευματικά κουρασμένος. Στα indoor χρειάζεται να είσαι φρέσκος, πρέπει να είσαι στην καλύτερή σου κατάσταση. Είναι πιθανότατα η επιφάνεια που χρειάζεται να παίξεις καλύτερα από κάθε άλλη για να κερδίσεις", είπε ο Nadal.

Τα indoors παραδοσιακά δυσκολεύουν τον Nadal, που έχει 70,1% ποσοστό νικών, συμπεριλαμβανομένου και του Masters της Μαδρίτης το 2005, όπου κατέκτησε τον τίτλο.

"Θα συνεχίσω να προσπαθώ το καλύτερο που μπορώ, όπως έκανα σε όλη την καριέρα μου, για να δημιουργώ ευκαιρίες για τον εαυτό μου", είπε ο Ισπανός, ο οποίος ήταν φιναλίστ στο Bercy το 2007, ενώ ήταν άλλες 3 χρονιές ημιφιναλίστ.

Ο Nadal βρίσκεται στο Νο.1 του ταμπλό του Rolex Paris Masters και θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στον 2ο γύρο, απέναντι στον Feliciano Lopez. 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots