ATP
Thiem: Δεν παίζει στο Παρίσι, στόχος το Λονδίνο

 
Dominic Thiem
Dominic Thiem Philippe Montigny / FFT
tennisnews team Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020 - 23:19

O Dominic Thiem δε βρίσκεται στο 100% του και αποφάσισε να "θυσιάσει" το Masters στο Παρίσι, προκειμένου να είναι υγιής στο Λονδίνο για το μεγάλο ραντεβού του ATP Finals.

Λίγο πριν πραγματοποιηθεί σήμερα η κλήρωση του Rolex Paris Masters, o Dominic Thiem απέσυρε τη συμμετοχή του από το τουρνουά. Μερικές ώρες αργότερα, έκανε μια ανακοίνωση μέσα από τα social media, εξηγώντας το λόγο που το έκανε.

"Όπως πολλοί από σας θα έχετε ήδη δει, δυστυχώς, έπρεπε να αποσύρω τη συμμετοχή μου από το Paris Masters αυτής της χρονιάς, εξαιτίας ενός τραυματισμού στο δεξί μου πόδι. Η ομάδα μου και εγώ, αποφασίσαμε να κάνω το καλύτερο που μπορώ από αυτή την εβδομάδα, ώστε να μπορέσω να αναρρώσω για το ATP Finals", έγραψε ο Thiem στη δημοσίευσή του.

Ο Thiem έχασε στα προημιτελικά της Βιέννης από τον Andrey Rublev αυτή την εβδομάδα και αναμένεται να επιστρέψει στη δράση για το ATP Finals, που θα γίνει την εβδομάδα 15-22 Νοεμβρίου και θα ολοκληρώσει τη φετινή αγωνιστική σεζόν. Θυμίζουμε πως πέρσι ο Αυστριακός έφτασε ως τον τελικό του ATP Finals, όπου ηττήθηκε από τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots