ATP
Η κλήρωση του Paris Masters

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς Julien Crosnier/FFT
tennisnews team Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020 - 13:19

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Paris Masters, με τον Rafael Nadal να βρίσκεται στο Νο.1 του ταμπλό και τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Νο.2. Δείτε αναλυτικά. 

Μετά τις αποσύρσεις του Novak Djokovic και του Dominic Thiem, o Τσιτσιπάς πέρασε στο Νο.2 του ταμπλό του τελευταίου Masters της χρονιάς και έτσι μπορεί να συναντηθεί με τον Nadal μόνο στον τελικό.

Ο Στέφανος θα μπει απευθείας στον 2ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ugo Humbert και Casper Ruud. Στον 3ο γύρο έχει πιθανό αντίπαλο τον Felix Auger-Aliassime, που στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Marin Cilic, ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τους Matteo Berrettini και Milos Raonic.

Στα ημιτελικά, στο δρόμο του Στέφανου μπορούν να βρεθούν οι Daniil Medvedev, Diego Schwartzman και Karen Khachanov. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Medvedev έχει πιθανό αντίπαλο στον πρεμιέρα του τον Kevin Anderson, από τον οποίο ηττήθηκε χθες.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό, ο Nadal θα ξεκινήσει το τουρνουά απέναντι είτε στον Feliciano Lopez είτε τον Filip Krajinovic και εφόσον επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, έχει πιθανό αντίπαλο τον Borna Coric στον 3ο γύρο.

Στα προημιτελικά ο Ισπανός διασταυρώνεται με τους David Goffin και Pablo Carreno Busta και στα ημιτελικά με τους Andrey Rublev και Alexander Zverev.

Πιθανοί προημιτελικοί:
[1] Nadal v Goffin [8]
[4] Zverev v Rublev [5]
[6] Schwartzman v Medvedev [3]
[7] Berrettini v Tsitsipas [2]

Αναλυτικά το ταμπλό του Rolex Paris Masters

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots