ATP
Επέστρεψε στον τελικό της Αγίας Πετρούπολης ο Coric (vid)

 
Borna Coric
Borna Coric Tennis TV
tennisnews team Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020 - 18:52

Ανατρέποντας το 1-6 του 1ου σετ, ο Borna Coric απέκλεισε από το St. Petersburg Open τον Milos Raonic και προκρίθηκε για 2η διαδοχική χρονιά στον τελικό της Αγίας Πετρούπολης.

Παρόλο που δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα, έχοντας 2 winners και 9 αβίαστα λάθη στο πρώτο σετ του ημιτελικού, στο οποίο ο Raonic έπαιζε τρομερά, ο Coric πανηγύρισε τελευταίος επικρατώντας του Καναδού με 4-6, 6-3, 6-4, σε κάτι λιγότερο από 2 ώρες.

Ο Raonic ολοκλήρωσε το ματς με 18 άσους και ειδικά στο 1ο σετ ήταν πολύ εντυπωσιακός, δείχνοντας να ελέγχει απόλυτα τον ημιτελικό. Ο Coric ωστόσο πέρασε στην αντεπίθεση και κέρδισε το 2ο σετ με τον ίδιο τρόπο που έχασε το 1ο, χάνοντας δηλαδή μόνο ένα game όταν ήταν ήδη μπροστά με 5-0.

Στο αποφασιστικό σετ ο Κροάτης ήρθε αντιμέτωπος με 3 break points, αλλά τα έσβησε για να ισοφαρίσει σε 1-1. Λίγα λεπτά μετά έκανε και το μοναδικό break του σετ, για να ξεφύγει με 4-2 και να ολοκληρώσει τη νίκη του στο 10ο game, όταν σέρβιρε για το 6-4.

Για 2η συνεχόμενη χρονιά μπήκε στον τελικό της Αγίας Πετρούπολης ο Coric, ο οποίος είχε χάσει στον περσινό τελικό από τον Daniil Medvedev. Φέτος θα αντιμετωπίσει έναν άλλον πολύ καλό Ρώσο τενίστα, τον Andrey Rublev, που νωρίτερα ξεπέρασε επίσης με ανατροπή στα σετ το εμπόδιο του Denis Shapovalov.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots