ATP
Στα ημιτελικά Coric και Raonic (vid)

 
Borna Coric
Borna Coric Tennis TV
tennisnews team Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 - 21:54

Oι Borna Coric και Milos Raonic πήραν τα δυο εναπομείναντα εισιτήρια για την ημιτελική φάση του St. Petersburg Open. Τα αποτελέσματα της ημέρας και το αυριανό πρόγραμμα.

Ο Borna Coric επικράτησε του Reilly Opelka με 7-6 (3), 6-3, σταματώντας την πολύ καλή πορεία του στο τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης. Θυμίζουμε πως χθες ο Αμερικανός big server απέκλεισε τον υπερασπιστή του τίτλου, Daniil Medvedev.

Παρότι έκανε ιδανικό ξεκίνημα σήμερα, αποκτώντας από νωρίς ένα προβάδισμα με 3-0 στο 1ο σετ, ο Opelka δεν κατάφερε να πάρει μια ακόμα μεγάλη νίκη. Ο Coric αξιοποίησε την 1η του ευκαιρία για break στο 9ο game, όταν ο Αμερικανός σέρβιρε για το σετ, και μείωσε σε 5-4.

Αργότερα κέρδισε αυτό το σετ στο tie-break, για να κάνει το μοναδικό break του 2ου σετ, στο οποίο "ξέφυγε" με 4-1 και δεν κοίταξε πίσω του. Παρά τους 16 άσους του Opelka, o Coric πήρε τη νίκη σε 82 λεπτά παιχνιδιού, χωρίς να χάσει σετ από τον Αμερικανό.

Επόμενος αντίπαλος για τον Coric στο 500άρι της Αγίας Πετρούπολης θα είναι άλλος ένας μεγάλος server, o Milos Raonic, που κέρδισε στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας τον Karen Khachanov με 6-1, 7-6 (1).

Ο Raonic πέτυχε 15 άσους, κέρδισε τους 35 από τους 41 πόντους στα πρώτα του σερβίς και δεν έχασε κανένα service game του. Στο 1ο σετ έκανε 2 φορές break και το κέρδισε πολύ γρήγορα, ενώ στο 2ο σετ δεν κινδύνεψε με break point και ήταν άψογος στο tie-break, για να τελειώσει το ματς.

Τα αποτελέσματα της ημέρας:

Andrey Rublev d. Cameron Norrie 6-2, 6-1
Denis Shapovalov d. Stan Wawrinka 6-4, 7-5
Borna Coric d. Reilly Opelka 7-6 (3), 6-3
Milos Raonic d. Karen Khachanov 6-1, 7-6 (1)

Τα highlights της ημέρας:

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (ημιτελικοί):

14:00 Andrey Rublev v. Denis Shapovalov COSMOTE SPORT 6HD
15:30 Borna Coric v. Milos Raonic COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots