ATP
Απίστευτο: Game penalty λόγω καθυστέρησης παιχνιδιού και έντονο ξέσπασμα από τον Ivashka (vid)

 
Ilya Ivashka
Ilya Ivashka Tennis TV
tennisnews team Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020 - 23:33

Ένα περιστατικό που δε βλέπουμε και κάθε μέρα συνέβη στην Αγία Πετρούπολη, όπου ο Ilya Ivashka τιμωρήθηκε με τρια απανωτά code violation για καθυστέρηση παιχνιδιού και άρχισε να ουρλιάζει στον διαιτητή, αδυνατώντας να πιστέψει τι είχε συμβεί.

Η απίστευτη αντιπαράθεση έγινε στον αγώνα του Ilya Ivashka με τον Adrian Mannarino στην Αγία Πετρούπολη. Τα πάντα ξεκίνησαν σε ένα medical time out του Ivashka, που ζήτησε και μια επιπλέον διακοπή για να πάει στην τουαλέτα, κάτι που του επιτράπηκε, αλλά του ζητήθηκε να είναι γρήγορος.

Αφού γύρισε, ο διαιτητής τον ενημέρωσε πως ο χρόνος για το ιατρικό time out δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για toiler break. Αρκετά εκνευρισμένος, είπε στον διαιτητή ότι αν ήθελε να κάνει την ανάγκη του μέσα στο γήπεδο, θα μπορούσε να το κάνει.

Ο διαιτητής του εξήγησε ότι αντιλαμβάνεται ότι κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει και ότι έπρεπε να πάει στην τουαλέτα, απλά του εξήγησε ότι αυτοί είναι οι κανονισμοί και ότι απλά τον ενημερώνει γιατί τιμωρείται.

Επιπλέον, επειδή είχε πάει στην τουαλέτα και στο ξεκίνημα του αγώνα και συνολικά καθυστέρησε 3 φορές το παιχνίδι, ο διαιτητής τον ενημέρωσε πως έπρεπε να του επιβάλει τρια code violation στη σειρά, που ως γνωστόν ταξινομούνται ως warning, point penalty και game penalty!

Μη μπορώντας να δεχτεί αυτή την απόφαση, ο Λευκορώσος τενίστας έχασε τελείως την ψυχραιμία του και άρχισε να φωνάζει "δεν είναι δυνατόν". Ο διαιτητής προσπάθησε να τον ηρεμήσει, λέγοντάς του πως πρέπει να καταλάβει ότι αυτοί είναι οι κανονισμοί και ότι αν συνεχίσει να φωνάζει θα δεχτεί νέο code violation, που επειδή είναι μετά το game penalty θα σημαίνει και default!

Ο Ivashka, που εξαιτίας του game penlty έμεινε πίσω με 2-4, κέρδισε το παιχνίδι με 6-3, 7-6 (6) και θα συνεχίσει στον 2ο γύρο του St. Petersburg Open.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots