ATP
Ο Garin αντίπαλος του Τσιτσιπά στους "4" (vid)

 
Cristian Garin
Cristian Garin Tennis TV
tennisnews team Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020 - 23:28

O Cristian Garin κέρδισε με ανατροπή τον Alexander Bublik στον τελευταίο αγώνα της ημέρας στο Αμβούργο και θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στα ημιτελικά του Hamburg European Open.

Ο Garin επικράτησε του Bublik με 3-6, 6-4, 6-4 έπειτα από μια μάχη που πλησίασε τις 2 ώρες και έκανε δικό του το τελευταίο εισιτήριο των ημιτελικών του Hamburg European Open.

Ο Garin έσωσε τα 6 από τα 8 break points που αντιμετώπισε, καταφέρνοντας να υπερασπιστεί το σερβίς του σε ολόκληρο το 2ο και το 3ο σετ. Στο 1ο σετ ο Bublik έκανε τα μόνα break, στο 1ο (1-0) και στο 9ο game (6-3), για να το κερδίσει χωρίς να κινδυνέψει άμεσα.

Ο Χιλιανός απάντησε ανοίγοντας με break το 2ο σετ, στο οποίο προηγήθηκε με 2-0. Έσβησε και τα 4 break points που αντιμετώπισε, δυο στο 6ο game (4-2) και ακόμα δυο στο 8ο (5-3), για να παραμείνει μπροστά και να κλείσει το σετ στο 10ο game.

Στο αποφασιστικό σετ ο Garin δεν απειλήθηκε με break point και έκανε ένα ακόμα break στο 5ο game (3-2), για να πάρει και αυτό το σετ στο 10ο game και να ολοκληρώσει την ανατροπή έπειτα από 1 ώρα και 54 λεπτά αγώνα.

O Garin, ο οποίος έχει κερδίσει 2 τίτλους φέτος, στη Κόρδοβα της Αργεντινής και στο Ρίο της Βραζιλίας, μπήκε για 3η φορά φέτος σε έναν ημιτελικό και θα αντιμετωπίσει αύριο τον Στέφανο Τσιτσιπά, για πρώτη φορά στην καριέρα του. Θυμίζουμε πως ο Στέφανος κέρδισε τον Dusan Lajovic με 7-6 (5), 6-2.

Στον άλλον ημιτελικό θα συναντηθούν οι Andrey Rublev και Casper Ruud. Ο Rublev είχε κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι για να κερδίσει τον Roberto Bautista Agut με 6-2, 7-5, ενώ ο Ruud κέρδισε τον Ugo Humbert με 7-5, 3-6, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots