ATP
Ρώμη: Στο ίδιο μισό με Nadal o Tσιτσιπάς

 
Ρώμη: Στο ίδιο μισό με Nadal o Tσιτσιπάς
Ρώμη: Στο ίδιο μισό με Nadal o Tσιτσιπάς © tennisnews.gr
tennisnews team Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020 - 19:48

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στο ίδιο μισό με τον Rafael Nadal στο ταμπλό της Ρώμης, που σημαίνει πως μπορούν να συναντηθούν στα ημιτελικά. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση του ιταλικού Masters.

O Στέφανος θα ξεκινήσει τη χωμάτινη σεζόν του με το νικητή του αγώνα του Benoit Paire με τον Jannik Sinner στον 2ο γύρο, όπου προκρίθηκε με bye. Στη συνέχεια έχει πιθανό αντίπαλο τον Grigor Dimitrov στον 3ο γύρο και τον Fabio Fognini στα προημιτελικά, ενώ στα ημιτελικά μπορεί να παίξει με τον Rafael Nadal.

Ο Rafa, στον πρώτο του αγώνα μετά από την εξάμηνη αναστολή του tour, θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του Pablo Carreno Busta, σε μια δύσκολη πρεμιέρα, αμέσως μετά τη σπουδαία πορεία του Carreno Busta έως τα ημιτελικά του US Open. Αν επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, ο Rafa διασταυρώνεται με τους Milos Raonic και Dusan Lajovic στη 16άδα και με τους Andrey Rublev και Diego Schwartzman στα προημιτελικά.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό ξεχωρίζει φυσικά το όνομα του Novak Djokovic, που θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του είτε κάποιον qualifier, είτε τον Salvatore Caruso. Στον 3ο γύρο ο Σέρβος έχει πιθανό αντίπαλο τον Felix Auger-Aliassime και στα προημιτελικά τους Stan Wawrinka και Gael Monfils.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το ενδεχόμενο ο Wawrinka να παίξει στον 2ο γύρο με τον Kei Nishikori, που θα πρέπει πρώτα να κερδίσει στον 1ο γύρο τον Albert Ramos-Vinolas. Στα ημιτελικά, ο Djokovic μπορεί να συναντηθεί με έναν εκ των Matteo Berrettini και David Goffin.

Πιθανοί προημιτελικοί:
[1] Djokovic v Monfils [5]
[4] Berrettini v Goffin [6]
[7] Fognini v Tsitsipas [3]
[8] Schwartzman v Nadal [2]

Πατήστε αυτό τον σύνδεσμο για να δείτε το ταμπλό της Ρώμης

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots