ATP
Αποκλείστηκε από το Kitzbuhel ο Nishikori

 
Kei Nishikori & Miomir Kecmanovic
Kei Nishikori & Miomir Kecmanovic
tennisnews team Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2020 - 20:04

O Kei Nishikori επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά και την περιπέτεια με τον κορωνοϊό που τον πήγε πίσω, αλλά έχασε τον πρώτο αγώνα που έδωσε στο tour μετά από ένα χρόνο.

Ο Nishikori, ο οποίος είχε χάσει τα πρώτα τουρνουά της χρονιάς εξαιτίας του τραυματισμού του στον αγώνα, πραγματοποίησε την επιστροφή του στο tour σήμερα, μετά από ένα χρόνο απουσίας.

Ο 30χρονος Ιάπωνας, που σκόπευε να αγωνιστεί στο US Open αλλά βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και δεν ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη, επέστρεψε αυτή την εβδομάδα με το τουρνουά του Kitzbuhel στην Αυστρία, γνωρίζοντας την ήττα στον πρώτο του αγώνα από τον Miomir Kecmanovic με 4-6, 6-4, 6-2.

Ο Nishikori έκανε ιδανικό ξεκίνημα στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 5-0. Ο Kecmanovic απάντησε μειώνοντας σε 5-4 και παίρνοντας πίσω και τα δυο break, ο Ιάπωνας όμως έκανε νέο break και πήρε το σετ με 6-4.

Στο 2ο σετ οι δυο παίκτες αντάλλαξαν από ένα break, με τον Σέρβο να προηγείται με 4-3 και τον Nishikori να ισοφαρίζει αμέσως σε 4-4. Ο Kecmanovic ανέκτησε το προβάδισμα στο 9ο game (5-4) και σέρβιρε επιτυχώς για την κατάκτηση του 2ου σετ.

Στο τελευταίο σετ ο Kecmanovic ήταν ξεκάθαρα καλύτερος και προγήθηκε αρχικά με 3-0. Έκανε ακόμα ένα break για να "ξεφύγει" με 5-2 στο 7ο game και με love service game ολοκλήρωσε την ανατροπή, σε κάτι λιγότερο από 2 ώρες.

 

Στον 2ο γύρο του Kitzbuhel Open, o Kecmanovic θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Jordan Thompson και John Millman.

Σε άλλα παιχνίδια που έγιναν σήμερα για το κυρίως ταμπλό, ο Hubert Hurkacz επιβλήθηκε του Joao Sousa με 6-3, 7-5, ενώ ο Guido Pella συνέτριψε τον Yoshihito Nishioka με 6-3, 6-0.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots