ATP
Όταν ο Djokovic κινδύνεψε να αποβληθεί από το Roland Garros (vid)

 
Όταν ο Djokovic κινδύνεψε να αποβληθεί από το Roland Garros (vid)
Όταν ο Djokovic κινδύνεψε να αποβληθεί από το Roland Garros (vid)
tennisnews team Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2020 - 11:30

Ένα βίντεο από το 2016 με τον Novak Djokovic να απαντάει εκνευρισμένος σε μια προφητική ερώτηση κάνει το γύρο του διαδικτύου από χθες, καθώς και η στιγμή που παραλίγο μια στιγμή εκνευρισμού να του στερήσει το career Grand Slam στο Roland Garros.

Σε μια από τις συνεντεύξεις που είχε δώσει για το ATP Finals του Λονδίνου το 2016, ο Djokovic είχε εκνευριστεί φανερά με τους δημοσιογράφους, επειδή ρωτήθηκε για το αν τον ανησυχεί το ότι μια τέτοια μικρή στιγμή θυμού μπορεί να του στερήσει ένα τουρνουά.

"Είστε απίστευτοι, πάντα επιλέγετε αυτά τα πράγματα, είναι απίστευτο", είχε απαντήσει ο Djokovic. "Συνεχίζω να κάνω αυτά τα πράγματα; Γιατί δεν αποβάλλομαι τότε; Δεν έχω αποβληθεί ποτέ, εφόσον δεν έχω αποβληθεί δεν είμαι κοντά. Δεν είναι θέμα για μένα, δεν είναι η πρώτη φορά που το έκανα", συνέχισε ο Σέρβος, αναφερόμενος στην εξωτερίκευση των συναισθημάτων του στο court.

Λίγους μήνες πριν από εκείνη τη συνέντευξη, ο Djokovic κινδύνεψε άμεσα με αποβολή στον αγώνα του με τον Tomas Berdych στο Roland Garros. Είχε πετάξει άτσαλα τη ρακέτα του προς τα πίσω και για λίγα εκατοστά δεν χτύπησε έναν επόπτη, αποφεύγοντας έτσι τον αποκλεισμό σε ένα τουρνουά που έμελλε να κατακτήσει και να συμπληρώσει το Grand Slam καριέρας.

Το βίντεο με την προφητική ερώτηση του δημοσιογράφου έγινε ξανά viral, μετά την αποβολή του Djokovic στο US Open - την πρώτη της καριέρας του. Ο Djokovic αναγνώρισε στην ανακοίνωσή του το λάθος του, που όπως είπε θα δει σαν ένα μάθημα, ώστε να βελτιωθεί ως παίκτης και ως άνθρωπος.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots