ATP
Πρώτος Masters προημιτελικός για τον Struff

 
Πρώτος Masters προημιτελικός για τον Struff
Πρώτος Masters προημιτελικός για τον Struff
tennisnews team Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020 - 20:35

Στα 30 του χρόνια, ο Jan-Lennard Struff παίζει το καλύτερο τένις της ζωής του και απέκλεισε τον David Goffin με 2-1 σετ, για να προκριθεί στον πρώτο του προημιτελικό σε Masters διοργάνωση στην καριέρα του. Στα προημιτελικά μπήκε και ο Daniil Medvedev.

O Jan-Lennard Struff, ο οποίος πέτυχε το 2019 τις 7 από τις 9 προηγούμενες Top 10 νίκες του, πανηγύρισε σήμερα τη 10η, κερδίζοντας το Νο.10 του κόσμου, David Goffin, με 6-4, 3-6, 6-4.

Έκανε έναν πολύ καλό αγώνα ο 30χρονος Γερμανός, ο οποίος κάθε χρόνο παίζει και καλύτερα, πιάνοντας φέτος αναμφίβολα την καλύτερή του απόδοση στο tour. Τελείωσε το παιχνίδι με 35 winners και 25 αβίαστα λάθη, έναντι 23 winners και 24 λαθών του Goffin.

Παρόλο που έχει παίξει στα ημιτελικά του Australian Open και του Miami Open (το 2018) στα διπλά, αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Struff προκρίνεται σε προημιτελική φάση ενός Masters 1000 ή Grand Slam τουρνουά.

Θα περιμένει την αναμέτρηση του Novak Djokovic με τον Tennys Sandgren, για να μάθει τον επόμενό του αντίπαλο.

Στο μεταξύ, πολύ καλό παιχνίδι έκανε και ο Daniil Medvedev. O Ρώσος, Νο.3 στο ταμπλό, επιβλήθηκε νωρίτερα του Aljaz Bedene με 6-3, 6-3 σε 68 μόλις λεπτά και θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια το νικητή της αναμέτρησης του Karen Khachanov με τον Roberto Bautista Agut.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots