ATP
Παραμένει θετικός στον ιό ο Nishikori

 
Παραμένει θετικός στον ιό ο Nishikori
Παραμένει θετικός στον ιό ο Nishikori
tennisnews team Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2020 - 20:06

O Kei Nishikori ήταν θετικός στον κορωνοϊό και στο τελευταίο τεστ που έκανε και το ενδεχόμενο να προλάβει το US Open ολοένα και απομακρύνεται.

Ο Nishikori, ο οποίος ανακοίνωσε πως το τεστ που έκανε για τον κορωνοϊό πριν αποχωρήσει για τη Νέα Υόρκη βγήκε θετικό την περασμένη Κυριακή, δημοσίευσε σήμερα τα αποτελέσματα και του δεύτερου τεστ που έκανε, το οποίο ήταν επίσης θετικό.

"Μια μικρή ενημέρωση. Μόλις πήρα τα αποτελέσματα από ένα νέο τεστ για τον Covid και είμαι ακόμα θετικός. Έχω πολύ ελαφριά συμπτώματα και παραμένω σε πλήρη απομόνωση. Το επόμενο τεστ θα γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και θα σας ενημερώσω με περισσότερες πληροφορίες. Ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα", ανακοίνωσε μέσα από την εφαρμογή του ο Nishikori, που παραμένει στο σπίτι του στη Φλόριντα.

Με το US Open να ξεκινάει στις 31 Αυγούστου και δεδομένο ότι δεν θα μπορέσει να προπονηθεί έως ότου βεβαιωθεί πως δε φέρει τον ιό, το ενδεχόμενο να προλάβει να ταξιδέψει και να προετοιμαστεί για το αμερικανικό Grand Slam δυσκολεύει όλο και περισσότερο για τον Ιάπωνα, που ήταν φιναλίστ στη Νέα Υόρκη το 2014.

Φωτογραφία: Instagram | Kei Nishikori (@keinishikori)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots