ATP
Nadal: "Τα λάθη είναι λογικά"

 
Nadal: "Τα λάθη είναι λογικά"
Nadal: "Τα λάθη είναι λογικά"
tennisnews team Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 - 6:33

Ο Rafael Nadal υπερασπίστηκε τον Novak Djokovic στο θέμα του Adria Tour και στα λάθη που έγιναν στη διοργάνωση που ανέλαβε να φέρει εις πέρας ο Σέρβος, αλλά ακυρώθηκε εκτάκτως εξαιτίας των θετικών κρουσμάτων στον κορωνοϊό.

"Πιστεύω πως οι περισσότεροι παίκτες θέλουν το καλό για όλο τον κόσμο και για τους φιλάθλους. Φυσικά και ήταν λάθος αυτά που έγιναν στη Σερβία και στην Κροατία, αλλά τα λάθη είναι λογικά όταν αντιμετωπίζεις μια κατάσταση που δεν έχεις αντιμετωπίσει στο παρελθόν", είπε ο Nadal, μιλώντας για πρώτη φορά για το συγκεκριμένο ζήτημα.

"Επλίζω απλά να μάθουμε όλοι από το Adria Tour και να συνεχίσουμε να ζούμε σ' αυτή την κατάσταση όσο καλύτερα μπορούμε", πρόσθεσε ο κάτοχος 19 Grand Slam τίτλων.

Ο Nadal απέσυρε αυτή την εβδομάδα τη συμμετοχή του από το US Open, δεν κατακρίνει όμως εκείνους που θα ταξιδέψουν στη Νέα Υόρκη και θα αγωνιστούν στα δυο μεγάλα αμερικανικά τουρνουά - στους οποίους πιθανότατα θα βρίσκεται και ο Novak Djokovic.

"Οι παίκτες πρέπει να πάρουν μια απόφαση. Δεν λέω ότι η δική μου απόφαση είναι η σωστή, κάθε απόφαση μπορεί να είναι σωστή ή λάθος. Αντιμετωπίζουμε απρόβλεπτες καταστάσεις."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots