ATP
Federer: "Είμαι πολύ αυστηρός - έχω να δω τους γονείς μου 3 μήνες"

 
Federer: "Είμαι πολύ αυστηρός - έχω να δω τους γονείς μου 3 μήνες"
Federer: "Είμαι πολύ αυστηρός - έχω να δω τους γονείς μου 3 μήνες"
tennisnews team Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020 - 15:20

Σε μια νέα συνέντευξή του, ο Roger Federer μίλησε για το πως έχει προσαρμόσει τις συνήθειές του σ' αυτή την εποχή και πως η πειθαρχία με την οποία έχει μάθει να ζει από μικρός τον βοηθάει να ανταπεξέλθει καλύτερα. 

"Δεν έχω μείνει στο σπίτι τόσο καιρό για τα τελευταία 25 χρόνια. Είμαστε ασφαλείς εκεί γιατί είμαστε στα βουνά και δε βλέπουμε κανέναν", είπε ο Federer, ο οποίος μένει με την οικογένειά του στη μικρή πόλη Valbella στις ελβετικές Άλπεις.

"Είμαι πολύ αυστηρός με τους κανόνες και ξέρω καλά από πειθαρχία. Δεν έχω δει τους γονείς μου εδώ και 3 μήνες και προσέχουμε πολύ με τα παιδιά, νομίζω όμως πως αυτή η περίεργη εποχή μας έδωσε την ευκαιρία να προβληματιστούμε και να κάνουμε μια αποτίμηση για το τι πραγματικά έχει σημασία, που είναι η οικογένεια, οι φίλοι, η υγεία και η ευτυχία."

Στην ίδια συνέντευξη, που έγινε τον Ιούλιο και κυκλοφόρησε στο τεύχος Αυγούστου-Σεπτεμβρίου του περιοδικού Miami Living, ο Federer μίλησε και για το Wimbledon, το οποίο θα γινόταν εκείνη την εποχή, ωστόσο ακυρώθηκε για πρώτη φορά από το 1945 λόγω της πανδημίας.

"Αυτές τις ημέρες πάντα θυμάμαι το παρελθόν και τη στιγμή που μπήκα στο Centre Court, εκεί που όλα ξεκίνησαν, πριν από αρκετά χρόνια. Το να επιστρέψω εκεί είναι ένας μεγάλος στόχος μου, γι' αυτό περνάω και απ' αυτή τη διαδικασία, έπρεπε να πάρω τη σωστή απόφαση, να κάνω το σωστό για το γόνατό μου, για τη φυσική μου κατάσταση, για να μείνω σε φόρμα. Είναι μακρύς ο δρόμος, αλλά πρέπει να κάνω υπομονή. Φυσικά μου λείπει το Wimbledon, θα ήθελα να είμαι εκεί τώρα. Το Wimbledon μου τα έχει δώσει όλα και ακόμα περισσότερα!"

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots