ATP
Προς ακύρωση η Μαδρίτη!

 
Προς ακύρωση η Μαδρίτη!
Προς ακύρωση η Μαδρίτη!
tennisnews team Σάββατο, 01 Αυγούστου 2020 - 7:19

Το Madrid Masters - το πρώτο μεγάλο τουρνουά που αναμένεται να γίνει για την εμβόλιμη χωμάτινη σεζόν μετά από το US Open - κινδυνεύει άμεσα με ακύρωση από την Κοινότητα της Μαδρίτης, μετά τη νέα έξαρση του κορωνοϊού στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της El Confidencial, ο κίνδυνος είναι μεγάλος για το σημαντικότερο τουρνουά που διεξάγεται στην Ισπανία, καθώς ο διευθυντής του, Feliciano Lopez, έλαβε ένα γράμμα από την Κοινότητα της Μαδρίτης, που του πρότεινε την ακύρωσή του.

"Θα είναι αδύνατο να διεξαχθεί το τουρνουά τον Σεπτέμβριο του 2020, λόγω του προαναφερθέντος κινδύνου στον οποίο θα εκτεθούν τόσο το κοινό, όσο και το προσωπικό και οι παίκτες", αναφέρει στην επιστολή ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Antonio Zapatero.

Η Marca επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ και αναφέρει πως οι άνθρωποι του τουρνουά θα πράξουν τα δέοντα ώστε να παρθεί η καλύτερη δυνατή απόφαση.

Θυμίζουμε πως το τουρνουά αρχικά είχε αναβληθεί, όπως και ολόκληρη η χωμάτινη σεζόν, και μεταφέρθηκε για την εβδομάδα 14-20 Σεπτεμβρίου. Την αμέσως επόμενη εβδομάδα μετά το US Open και μια εβδομάδα μετά από το Kitzbuhel, που ανοίγει την εμβόλιμη χωμάτινη σεζόν του Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου.

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots