ATP
H έκπληξη του Federer στα κορίτσια που έγιναν viral! (vid)

 
H έκπληξη του Federer στα κορίτσια που έγιναν viral! (vid)
H έκπληξη του Federer στα κορίτσια που έγιναν viral! (vid)
tennisnews team Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020 - 19:37

Στα πλαίσια της συνεργασίας του με τη Barilla, o Roger Federer έκανε έκπληξη στα δυο κορίτσια που πριν από λίγους μήνες έγιναν viral, με το βίντεο που δημιούργησαν παίζοντας τένις από τις ταράτσες τους, σε μια μικρή πόλη της Ιταλίας.

Στις 18 Απριλίου, ένα διαφορετικό παιχνίδι τένις μεταξύ δυο κοριτσιών στη βόρεια Ιταλία έκανε το γύρο του κόσμου μέσα από τα social media, καθώς ήταν πιθανώς το δημοφιλέστερο "Tennis at home" βίντεο, κατά τη διάρκεια του lockdown.

Τα δυο κορίτσια, η 13χρονη Vittoria και η 11χρονη Carola, αντάλλαξαν ένα ράλι χωρίς να βγουν από τις πολυκατοικίες τους, παίζοντας η καθεμιά από την ταράτσα της, στο Finale Ligure της Ιταλίας.

Δεν περίμεναν όπως είπαν το βίντεο τους να γίνει viral και όχι μόνο αυτό, αφού έγινε η αιτία για να γνωρίσουν από κοντά τον τεράστιο Roger Federer, που εμφανίστηκε ξαφνικά την ώρα που μιλούσαν στην κάμερα, για ένα αφιερωματικό βίντεο της Barilla.

Οι αντιδράσεις τους ήταν αξιολάτρευτες, με τον Federer αργότερα να παίζει μάλιστα μαζί τους στις ίδιες ταράτσες που έκαναν το αρχικό βίντεο, προσφέροντας στα κορίτσια μια αξέχαστη εμπειρία.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots