ATP
Προπονήσεις από μέσα Αυγούστου για Federer

 
Προπονήσεις από μέσα Αυγούστου για Federer
Προπονήσεις από μέσα Αυγούστου για Federer
tennisnews team Κυριακή, 26 Ιουλίου 2020 - 5:41

Τα πάντα βαίνουν καλώς για τον Roger Federer μετά τη δεύτερη εγχείρηση που έκανε στο γόνατό του και σε μερικές ημέρες αναμένεται να πιάσει και πάλι ρακέτα.

Σύμφωνα με τον αρχηγό της ελβετικής ομάδας του Davis Cup και στενό συνεργάτη του Federer εδώ και αρκετά χρόνια, Severin Luthi, ο 39χρονος Ελβετός τενίστας αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις στα μέσα του Αυγούστου, μετά την εγχείρηση που έκανε στο γόνατό του.

"Ο Roger έχει ξεκινήσει να δουλεύει ξανά το σώμα του με τον Pierre Paganini. Η προπόνηση τένις είναι σχεδιασμένη να ξεκινήσει στα μέσα του Αυγούστου", είπε σε μια συνέντευξη Τύπου ο Luthi, ο οποίος είχε πει και στο παρελθόν πως η δεύτερη εγχείρηση που έκανε ο Roger πήγε καλά.

Θυμίζουμε πως ο κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων εγχειρίστηκε μετά από το Australian Open, με αποτέλεσμα να ανακοινώσει την απουσία του απ' όλα τα τουρνουά, μέχρι και την έναρξη της σεζόν του γρασιδιού.

Τελικά όμως η ακύρωση της σεζόν του γρασιδιού εξαιτίας του κορωνοϊού, σε συνδυασμό με το γεγονός πως η ανάρρωσή του δεν πήγαινε όπως την υπολόγιζε, τον οδήγησε στην απόφαση να κάνει και δεύτερη επέμβαση για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, που απ' ότι φαίνεται ήταν πιο επιτυχημένη.

Αν όλα πάνε σύμφωνα με το πλάνο και αν δεν υπάρχει δεύτερη περίοδος αναστολής μέχρι τότε, ο Roger αναμένεται να επιστρέψει στη δράση τον Ιανουάριο, για το αυστραλιανό καλοκαίρι.

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots