ATP
Zverev και Auger-Aliassime στο τουρνουά του Mouratoglou

 
Zverev και Auger-Aliassime στο τουρνουά του Mouratoglou
Zverev και Auger-Aliassime στο τουρνουά του Mouratoglou
tennisnews team Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020 - 20:00

Η 2η κατά σειρά διοργάνωση του Ultimate Tennis Showdown της Mouratoglou Tennis Academy, ανακοίνωσε τα δυο μεγάλα ονόματα του τουρνουά, που θα είναι οι Alexander Zverev και Felix-Auger Aliassime.

Το UTS2 ξεκινάει αυτό το Σαββατοκύριακο και σήμερα η διοργάνωση ανακοίνωσε τους δυο παίκτες που ολοκληρώνουν το "line-up" του ανδρικού ταμπλό, που είναι το Νο.7 της παγκόσμιας κατάταξης, Alexander Zverev, και το Νο.20 της παγκόσμιας κατάταξης, Felix Auger-Aliassime.

Στο τουρνουά των ανδρών, θα αγωνιστούν ακόμα 8 παίκτες οι οποίοι θα χωριστούν σε 2 ομίλους. Στον 1ο όμιλο βρίσκονται οι Grigor Dimitrov, Richard Gasquet, Feliciano Lopez και Alexei Popyrin, ενώ στον 2ο όμιλο βρίσκονται οι Benoit Paire, Fernando Verdasco, Corentin Moutet και Dustin Brown. 

Ο νικητής του 1ου ομίλου θα παίξει το δεύτερο Σαββατοκύριακο (1-2 Αυγούστου) με τον Zverev και ο νικητής του 2ου ομίλου με τον Auger-Aliassime, για την ημιτελική φάση.

Θυμίζουμε πως το UTS2 θα διοργανώσει και ταμπλό γυναικών, στο οποίο θα αγωνιστούν (μόνο το δεύτερο Σαββατοκύριακο) οι Anastasia Pavlyuchenkova, Alize Cornet, Ons Jabeur και Brenda Fruhvirtova.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots