ATP
Έρχεται το UTS2!

 
Έρχεται το UTS2!
Έρχεται το UTS2!
tennisnews team Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020 - 17:51

Σε λίγες ημέρες ξεκινάει το 2ο Ultimate Tennis Showdown στη Mouratoglou Tennis Academy, στο οποίο θα αγωνιστούν οι περισσότεροι παίκτες που συμμετείχαν στο 1ο τουρνουά, θα υπάρχουν νέες είσοδοι, όπως αυτή του Grigor Dimitrov, καθώς και γυναικείο τουρνουά, από το οποίο ξεχωρίζει η παρουσία της 13χρονης Brenda Fruhvirtova, που προσφάτως εντυπωσίασε την παγκόσμια κοινότητα του τένις

Το Ultimate Tennis Showdown 2 θα διεξαχθεί για τα δυο επόμενα Σαββατοκύριακα, στις 25-26 Ιουλίου και στις 1-2 Αυγούστου.

Θα υπάρχουν τουρνουά ανδρών και γυναικών. Στους άνδρες θα αγωνιστούν 10 παίκτες, όπως και στο πρώτο τουρνουά. Οι Richard Gasquet, Alexei Popyrin, Benoit Paire, Feliciano Lopez, Corentin Moutet και Dustin Brown, οι οποίοι συμμετείχαν και στο 1ο τουρνουά, οι Grigor Dimitrov και Fernando Verdasco, καθώς και 2 ακόμη παίκτες από το Top 20, που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα και οι οποίοι θα αγωνιστούν απευθείας στα ημιτελικά.

Τα άλλα 2 εισιτήρια των ημιτελικών θα τα διεκδικήσουν οι υπόλοιποι 8 παίκτες σε μια φάση 2 ομίλων, όπου ο πρώτος από κάθε όμιλο θα προκριθεί. Η τελική φάση θα διεξαχθεί την τελευταία ημέρα του τουρνουά, στις 2 Αυγούστου.

Στο γυναικείο τουρνουά θα συμμετέχουν 4 παίκτριες σε νοκ άουτ αγώνες, που θα γίνουν το δεύτερο Σαββατοκύριακο (1-2 Αυγούστου). Θα αγωνιστούν οι Anastasia Pavlyuchenkova, Ons Jabeur, Alize Cornet και η 13χρονη Brenda Fruhvirtova, πρωταθλήτρια στο Les Petits As στις αρχές της χρονιάς και η παίκτρια που πριν λίγες ημέρες κέρδισε το Νο.54 του κόσμου, Katerina Siniakova, εντυπωσιάζοντας όλο τον τενιστικό κόσμο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots