ATP
US Open: Ποια θα είναι τα φαβορί;

 
US Open: Ποια θα είναι τα φαβορί;
US Open: Ποια θα είναι τα φαβορί;
tennisnews team Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020 - 16:58

Με όλα να βρίσκονται για την ώρα "στον αέρα", ο Patrick Mouratoglou μίλησε για το ενδεχόμενο να μην ταξιδέψουν στην Αμερική οι δυο κορυφαίοι παίκτες του κόσμου, Novak Djokovic και Rafael Nadal, και ονόμασε τα δυο νέα μεγάλα φαβορί όπως θα προκύψουν για τον ίδιο, αν επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο.

Ο Rafael Nadal ολοένα και απομακρύνεται από το US Open, ενώ αμφίβολος είναι και ο Novak Djokovic. O Roger Federer έχει αποσύρει ούτως ή άλλως τη συμμετοχή του από όλα τα τουρνουά έως και το τέλος του 2020, επομένως οι αμέσως επόμενοι στη λίστα με τα φαβορί σύμφωνα με τον Patrick Mouratoglou είναι και οι δυο παίκτες που συμπληρώνουν το Top 5 της κατάταξης, Dominic Thiem και Daniil Medvedev.

"Όλοι θέλουν να αγωνιστούν σε ένα Slam, αλλά ακούγεται πως όταν επιστρέψουν από τις Ηνωμένες Πολιτείες, οι παίκτες θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα. Αν συμβεί αυτό, τότε πολλοί δεν θα θελήσουν να πάνε στο US Open. Έχω ακούσει ότι ο Rafa θα παίξει μόνο στο Παρίσι και η μόνη ερώτηση είναι το πότε θα το κερδίσει! Αν ο Nadal και ο Djokovic δεν πάνε στη Νέα Υόρκη, τότε ίσως είναι ευκαιρία για τους Thiem και Medvedev", είπε ο Mouratoglou.

Όσο για τη Serena Williams, που θα είναι σίγουρα στο US Open, ο Mouratoglou είπε πως πιθανότατα θα βρίσκεται μαζί της και πιστεύει ότι μπορεί να ήρθε η ώρα για το 24ο Grand Slam της.

"Για τους Ευρωπαίους δεν υπάρχουν περιορισμοί στο να πάνε στις Ηνωμένες Πολιτείες, οπότε θα πρέπει να πάω. Πιστεύω πως μπορεί να κερδίσει το Grand Slam, αλλά θα πρέπει να είναι στο καλύτερό της επίπεδο."

Φωτογραφία: UTS / Tennis Majors

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots