ATP
H καλύτερη εμφάνιση και το... μπέρδεμα του Στέφανου

 
H καλύτερη εμφάνιση και το... μπέρδεμα του Στέφανου
H καλύτερη εμφάνιση και το... μπέρδεμα του Στέφανου
tennisnews team Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 - 21:08

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συμφώνησε πως πραγματοποίησε σήμερα την καλύτερή του εμφάνιση κόντρα στον David Goffin, είχε όμως και ένα μικρό μπέρδεμα, καθώς νόμιζε πως ο αγώνας αυτός ήταν για την ημιτελική φάση και πως είχε μπει ήδη στον τελικό.

"Είχα μια σπουδαία εμφάνιση, την καλύτερή μου στο τουρνουά", ήταν τα πρώτα πράγματα που είπε ο Στέφανος στη συνέντευξή του στο στούντιο του UTS μετά τη νίκη του επί του Goffin με 4-0. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Βέλγου, με αφορμή τη σχετική ερώτηση που δέχτηκε.

"Ένιωσα πως ήταν κάπως παθητικός από τους πρώτους πόντους. Δεν με πίεσε πολύ, δεν ένιωσα να απειλούμαι από το βάθος και τη δύναμη των χτυπημάτων του, οπότε προσπάθησα να πάρω το πάνω χέρι σε κάθε ράλι, να είμαι επιθετικός και να ανεβαίνω στο φιλέ. Πιστεύω πως έπαιξα πολύ καλά από τη baseline, δεν έκανα πολλά αβίαστα λάθη. Το σερβίς μου θα μπορούσε να είναι καλύτερο, είναι κάτι που μπορώ να βελτιώσω στον επόμενο αγώνα μου."

Στη συνέχεια, ο Στέφανος ξαφνιάστηκε όταν έμαθε πως θα αντιμετωπίσει τον Goffin ξανά αύριο για την ημιτελική φάση του UTS, καθώς αποκάλυψε πως είχε μπερδευτεί και νόμιζε ότι αυτός ήταν ο ημιτελικός και πως αύριο θα έπαιζε στον τελικό της διοργάνωσης.

Αυτός όμως ήταν ο τελευταίος αγώνας για το round robin του τουρνουά, το οποίο ο Στεφ ολοκλήρωσε με το εντυπωσιακό ρεκόρ 8-1 νίκες. Αύριο, στις 19:30 ώρα Ελλάδας, θα αντιμετωπίσει ξανά τον Goffin για τα ημιτελικά και ο νικητής του αγώνα θα παίξει με τον νικητή του άλλου ημιτελικού (Matteo Berrettini - Richard Gasquet) στις 23:00 το βράδυ, για τον μεγάλο τελικό.

Φωτογραφία: UTS / Tennis Majors

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots