ATP
UTS: Το πρόγραμμα του Σαββάτου (11/07)

 
UTS: Το πρόγραμμα του Σαββάτου (11/07)
UTS: Το πρόγραμμα του Σαββάτου (11/07)
tennisnews team Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 - 9:46

Ολοκληρώνεται σήμερα η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Mouratoglou Tennis Academy, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να αντιμετωπίζει τον David Goffin σε έναν πολύ ενδιαφέροντα αγώνα το απόγευμα. 

Ο Στέφανος θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του για το round robin του Ultimate Tennis Showdown αντιμετωπίζοντας έναν από τους καλύτερους παίκτες του τουρνουά, τον Goffin, στις 19:30 ώρα Ελλάδας.

Φυσικά, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα του αγώνα, ο Έλληνας τενίστας θα τερματίσει στην 1η θέση του πρωταθλήματος, την οποία είχε εξασφαλίσει μαθηματικά από την προηγούμενη Κυριακή. Ο Goffin θα είναι ή 3ος ή 4ος, έχοντας εξασφαλίσει και εκείνος μαθηματικά την είσοδό τους στους αυριανούς ημιτελικούς.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, ο Richard Gasquet, που έχει βγει και μαθηματικά 2ος, θα αντιμετωπίσει τον Benoit Paire στις 22:00. Στις 23:15, στην τελευταία αναμέτρηση για το round robin, o Feliciano Lopez θα παίξει με τον Benoit Paire.

Νωρίτερα, ο Alexei Popyrin θα αντιμετωπίσει τον Dustin Brown και ο Corentin Moutet τον Holger Rune, που μπήκε στο τουρνουά μόνο για σήμερα, για να αντικαταστήσει τον Matteo Berretini. Ο Ιταλός πήγε στο Kitzbuhel της Αυστρίας για τo Thiem's 7, αλλά θα επιστρέψει αύριο για τα ημιτελικά, όπου έχει προκριθεί.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (11/07):

17:00 Corentin Moutet v Holger Rune
18:15 Alexei Popyrin v Dustin Brown
19:30 Stefanos Tsitsipas v David Goffin
22:00 Richard Gasquet v Benoit Paire
23:15 Feliciano Lopez v Elliot Benchetrit

Φωτογραφία: UTS / Tennis Majors

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots