ATP
Federer: "Το τέλος της καριέρας μου πλησιάζει"

 
Federer: "Το τέλος της καριέρας μου πλησιάζει"
Federer: "Το τέλος της καριέρας μου πλησιάζει"
tennisnews team Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 - 12:50

Το 2021 ίσως να είναι και η τελευταία σεζόν του Roger Federer, που μίλησε για το τέλος της καριέρας του σε νέα του συνέντευξη.

Ο Roger Federer είπε ότι θα μπορούσε να "κρεμάσει" και τώρα τη ρακέτα του, εν μέσω πανδημίας, αλλά ήθελε να δώσει στον εαυτό του ακόμα μια ευκαιρία, πράγμα που σημαίνει και πως ίσως το 2021 να είναι η τελευταία σεζόν της μακροχρόνιας καριέρας του.

"Το τέλος της καριέρας μου πλησιάζει και θα μου λείψει πολύ το τένις. Θα ήταν ευκολότερο αν σταματούσα τώρα, αλλά θέλω να δώσω στον εαυτό μου ακόμα μια ευκαιρία και να συνεχίσω να απολαμβάνω τον χρόνο μου στο court", είπε ο Federer, στη νέα συνέντευξη που παραχώρησε στο Die Zeit.

Θυμίζουμε πως ο Federer εγχειρίστηκε νωρίτερα αυτή τη χρονιά στο δεξί του γόνατο και ανακοίνωσε μετά την Αυστραλία ότι δεν θα αγωνιστεί μέχρι και το Wimbledon. Αργότερα ξέσπασε η πανδημία, η επιστροφή του tour έγινε αβέβαιη και ο Ελβετός συνέχισε να έχει επιπλοκές με τον τραυματισμό του, με αποτέλεσμα να κάνει και δεύτερη επέμβαση, που ήταν πιο επιτυχημένη, αλλά θα τον αφήσει εκτός δράσης για το υπόλοιπο του 2020.

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots