ATP
Federer: "Ο μεγαλύτερος ήρωάς μου"

 
Federer: "Ο μεγαλύτερος ήρωάς μου"
Federer: "Ο μεγαλύτερος ήρωάς μου"
tennisnews team Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 - 10:39

Ο μεγαλύτερος ήρωας του Roger Federer όταν ήταν μικρός, δεν ήταν ούτε οι Boris Becker και Stefan Edberg, ούτε καν ο Pete Sampras, καθώς προερχόταν από άλλο άθλημα.

Όπως αποκάλυψε στη χθεσινή συνέντευξη που έδωσε στα πλαίσια της προώθησης των καινούργιων του παπουτσιών, ο Ελβετός μαέστρος μπορεί να ξεχωρίσει εύκολα ένα από τα ινδάλματά του και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Michael Jordan.

"Ο Michael ήταν κάτι περισσότερο από ήρωας για μένα, περισσότερο απ' όσο υπήρξαν οι Boris Becker και Stefan Edberg. Ήταν ένας από τα είδωλα που θαύμαζα. Και ναι, ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που τον συνάντησα. Ο Jordan ήταν διαφορετικός επειδή ήταν πάντα απλός, χαλαρός και ήρεμος. Μου άρεσε αυτό", είπε ο Federer.

O 39χρονος Ελβετός παρουσίασε χθες τη νέα σειρά παπουτσιών του από την On, με την ονομασία "The Roger", τα οποία δεν είναι τενιστικά παπούτσια, αλλά sneakers.

Ο Federer όχι μόνο είχε την ευκαιρία να μεγαλώσει το μεγαλύτερό του είδωλο από το χώρο του αθλητισμού, αλλά συνεργάστηκε κιόλας μαζί του, καθώς θυμίζουμε πως όσο ήταν στη Nike λάνσαρε μια σειρά παπουτσιών με τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα όλων των εποχών.

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots