ATP
Τσιτσιπάς: "Δεν είχα ιδέα ότι προκρίθηκα" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Δεν είχα ιδέα ότι προκρίθηκα" (vid)
Τσιτσιπάς: "Δεν είχα ιδέα ότι προκρίθηκα" (vid)
tennisnews team Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020 - 14:43

O Στέφανος Τσιτσιπάς ομολόγησε μετά τη νίκη του επί του Matteo Berrettini για το Ultimate Tennis Showdown, πως δε γνώριζε ότι προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Παίζοντας με μεγάλη ψυχραιμία στους κρίσιμους πόντους, ο Τσιτσιπάς επικράτησε με 3-2 στον "ξαφνικό θάνατο" του Berrettini το βράδυ του Σαββάτου και εξασφάλισε από νωρίς μια θέση στην καλύτερη 4άδα του UTS. Στην ψυχραιμία του ενδεχόμενως να βοήθησε το γεγονός πως ο Στέφανος δεν γνώριζε πως η νίκη αυτή του "χάρισε" την πρόκριση, όπως αποκάλυψε αργότερα.

"Δεν είχα ιδέα ότι θα προκρινόμουν αν κέρδιζα αυτόν τον αγώνα. Μου συμβαίνει πάντα αυτό, αγωνίζομαι σε τουρνουά και δε γνωρίζω ποιος θα είναι ο επόμενος αντίπαλός μου, προτιμώ να είναι έτσι. Υπάρχει λιγότερη πίεση αν δεν ξέρεις με ποιον παίζεις αργότερα και συγκεντρώνεσαι στο παρόν", είπε ο Στέφανος στην Alize Lim, μετά τη νίκη του επί του Matteo Berrettini για την 7η ημέρα του UTS.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Στέφανος πιάστηκε "αδιάβαστος" όσον αφορά μια πρόκριση, καθώς και τον περσινό Οκτώβριο είχε αποδείξει αυτό ακριβώς που είπε, όταν έμαθε από έναν δημοσιογράφο ότι εξασφάλισε και μαθηματικά την είσοδό του στο ATP Finals του Λονδίνου - το οποίο έμελλε και να κατακτήσει!

Φωτογραφία: UTS / Tennis Majors

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots