ATP
Del Potro: "Θέλω να κλείσω την καριέρα μου όπως μου αξίζει"

 
Del Potro: "Θέλω να κλείσω την καριέρα μου όπως μου αξίζει"
Del Potro: "Θέλω να κλείσω την καριέρα μου όπως μου αξίζει"
tennisnews team Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020 - 14:38

Στα 31 του χρόνια και έχοντας περάσει τα πάνδεινα από τους τραυματισμούς, ο Juan Martin Del Potro δε διστάζει πλέον να μιλάει ανοιχτά για το τέλος της καριέρας του, ωστόσο αυτό θέλει να γίνει με τους δικού του όρους, όπως του αξίζει.

"Το γόνατο συνεχίζει να μου δημιουργεί προβλήματα. Υπάρχουν άλλες ημέρες που είναι καλύτερες και άλλες που ο πόνος είναι πολύ έντονος. Υπάρχουν φορές που το γόνατο με ταλαιπωρεί. Όπως και όλοι όσοι είχαν προβλήματα με το γόνατο, νιώθω λες και ανεβαίνω μια σκάλα ενώ κουβαλάω κάποιο βάρος και έχει υγρασία", είπε ο Del Potro στο podcast του ESPN.

"Είναι επίπονη η διαδικασία της επιστροφής μου στο tour και θέλω να τελειώσω την καριέρα μου όπως μου αξίζει."

Εκτός από το υψηλό επίπεδο, κάτι που σίγουρα αρμόζει για τα τελευταία του τουρνουά και σίγουρα το αξίζει ο "Πύργος" από το Tandil της Αργεντινής, κάτι ακόμα που θα ήθελε για τον καλύτερο δυνατό αποχαιρετισμό, θα ήταν να είναι μαζί του και οι γονείς του.

"Οι γονείς μου δεν έχουν έρθει ποτέ σε ένα μεγάλο τουρνουά για να με δουν να παίζω. Όταν με ρωτούν για το αν θα επιστρέψω, αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα κίνητρα για μένα. Πρέπει να παίξω ξανά. Πρέπει να πάρω τη μητέρα μου και τον πατέρα μου σε ένα τουρνουά και να πω: Roger (Federer), πες ένα γεια στους γονείς μου, είναι από το Tandil".

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots