ATP
Θετικός και ο Troicki!

 
Θετικός και ο Troicki!
Θετικός και ο Troicki!
tennisnews team Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020 - 23:55

Ο Viktor Troicki ανακοίνωσε πως επίσης είναι θετικός στον κορωνοϊό, όπως και η σύζυγός του, η οποία είναι έγκυος.

Ο Troicki έγινε ο 3ος παίκτης που συμμετείχε στο Adria Tour και έγινε γνωστό ότι είναι θετικός στον Covid-19, μετά από τους Grigor Dimitrov και Borna Coric.

Ο Σέρβος τενίστας, Νο.184 στην παγκόσμια κατάταξη, αγωνίστηκε στο τουρνουά της προηγούμενης εβδομάδας του Adria Tour, που έγινε στο Βελιγράδι, με τους Novak Djokovic, Alexander Zverev και Filip Krajinovic.

Έκτοτε έδωσε άλλους 3 αγώνες στο Βελιγράδι, στο τουρνουά του Janko Tipsarevic, Eastern European Championships, ενάντια στους Boris Butulija, Ricardas Berankis και Luka Pavlovic.

Αν η περίπτωσή του συνδέεται με αυτή του Dimitrov, που είναι το πιθανότερο σενάριο, σημαίνει πως αμφότεροι μεταφέρουν τον ιό για τουλάχιστον μια εβδομάδα, καθώς οι δρόμοι τους χώρισαν από την προηγούμενη Δευτέρα. 

Θετική ήταν φυσικά και η σύζυγός του, Aleksandra Djordjevic, η οποία είναι έγκυος. Πριν από λίγο βγήκε και το αποτέλεσμα από το τεστ που έκανε ο Damir Dzumhur, το οποίο ήταν αρνητικό. Αύριο αναμένεται η ανακοίνωση για το τεστ του Djokovic, που αρνήθηκε να κάνει από χθες το τεστ στην Κροατία και προτίμησε να επιστρέψει στο Βελιγράδι και να το κάνει σήμερα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots