ATP
Πατέρας Djokovic: "Ο Federer είναι 40 ας πάει για σκι ας κάνει κάτι άλλο!"

 
Πατέρας Djokovic: "Ο Federer είναι 40 ας πάει για σκι ας κάνει κάτι άλλο!"
Πατέρας Djokovic: "Ο Federer είναι 40 ας πάει για σκι ας κάνει κάτι άλλο!"
tennisnews team Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020 - 16:57

Για ακόμα μια φορά ο πατέρας του Novak Djokovic, Srdjan, δεν ήταν και πολύ φιλικός προς τον Roger Federer, κατακρίνονας το γεγονός πως ο Ελβετός αρνείται να σταματήσει στο τένις ενώ πλησιάζει τα 40 του.

"Γιατί συμβαίνει αυτό με τον Federer, που παραμένει ο πιο επιτυχημένος τενίστας στον κόσμο; Αυτό είναι κάτι που προκύπτει από τα αποτελέσματα, οπότε δεν θα κρατήσει για πολύ. Καλλιεργεί μια εχθρότητα απέναντι στον Novak. Έχουν αναπτύξει έναν αμοιβαίο σεβασμό όλα αυτά τα χρόνια, αλλά γιατί νομίζετε ότι αγωνίζεται ακόμα, στα 40 του;

Φανταστείτε έναν 40χρονο να παίζει τένις, ενώ μπορεί να κάνει τόσα πολλά άλλα ενδιαφέροντα πράγματα. Αλλά τόσο ο Nadal όσο και ο Novak τον πλησιάζουν και δεν μπορεί να δεχτεί το γεγονός ότι θα τον ξεπεράσουν. Μπορεί να μεγαλώσει τα παιδιά του, να κάνει κάτι άλλο, να κάνει σκι, οτιδήποτε. Το τένις δεν είναι για όλη τη ζωή, ο γιος μου είναι τενίστας για τώρα", είπε χαρακτηριστικά ο Srdjan Djokovic, ο οποίος δεν αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον Federer με αυτό το ύφος.

Από το μακρινό 2013 είχε εχθρικό ύφος απέναντι στους Federer και Nadal, κάνοντας τον Djokovic να κρατήσει αποστάσεις από τα λεγόμενά του και να απολογηθεί στους μεγάλους του αντιπάλους, με τους οποίους εκτός από αλληλοσεβασμό διατηρούν και καλές σχέσεις.

Έκτοτε έχει δείξει σε αρκετές συνεντεύξεις του ότι δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τον Federer, όπως και η μητέρα του Novak, Dijana Djokovic, που τον προηγούμενο μήνα είχε χαρακτηρίσει τον Ελβετό "αλαζόνα".

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots