ATP
Πρόταση στον Federer από το τουρνουά του Βερολίνου

 
Πρόταση στον Federer από το τουρνουά του Βερολίνου
Πρόταση στον Federer από το τουρνουά του Βερολίνου
tennisnews team Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020 - 20:18

Αν ο Roger Federer το θελήσει, μπορεί να δώσει τον πρώτο του αγώνα μετά από το Australian Open τον επόμενο μήνα στο Βερολίνο, στο χορτάρινο Steffi Graf Stadium, όπου θα αγωνιστούν οι Νικ Κύργιος, Dominic Thiem και Alexander Zverev.

Το τουρνουά επίδειξης που θα φιλοξενηθεί στο Βερολίνο από τις 13 έως τις 19 Ιουλίου (13-15 Ιουλίου σε χορτάρινο γήπεδο και 17-19 Ιουλίου σε σκληρό), θα προσκαλέσει και τον Roger Federer, ελπίζοντας πως ο Ελβετός θα δεχτεί και θα δώσει εκεί τους πρώτους του αγώνες από τον Ιανουάριο και το Australian Open.

Θυμίζουμε πως ο Federer αντιμετώπισε έναν τραυματισμό στο γόνατο που τον ταλαιπωρούσε από το Grand Slam της Μελβούρνης, με αποτέλεσμα να αποσύρει τη συμμετοχή του από όλα τα τουρνουά έως και τη σεζόν του γρασιδιού, πριν ακόμα ανασταλεί το tour από την πανδημία.

"Εννοείται πως θα καλέσουμε τον Roger Federer", είπε ο διοργανωτής του τουρνουά, Edwin Weindorfer, ο οποίος είναι επίσης διευθυντής του τουρνουά της Στουτγκάρδης, όπου ο Federer έχει αγωνιστεί αρκετές φορές.

Το τουρνουά του Βερολίνου έχει ήδη ανακοινώσει τους Νικ Κύργιο, Dominic Thiem, Alexander Zverev και Jannik Sinner για το ανδρικό ταμπλό, καθώς και τις Elina Svitolina, Kiki Bertens, Julia Goerges και Andrea Petkovic. Εκτός από τον Federer, πρόταση έγινε και στην Angelique Kerber, που δεν έχει απαντήσει ακόμα.

Το τουρνουά, που θα είναι σε μορφή best-of-three με το 3ο σετ να είναι ένα super tie-break, θα έχει και χρηματικά έπαθλα, που αγγίζουν 222.000 δολάρια.

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots