ATP
Διπλή εγχείρηση για τον Fognini

 
Διπλή εγχείρηση για τον Fognini
Διπλή εγχείρηση για τον Fognini
tennisnews team Σάββατο, 30 Μαϊος 2020 - 17:01

Θέλοντας να εκμεταλλευτεί την αναστολή του tour, o Fabio Fognini αποφάσισε να κάνει εγχειρήσεις και στους δυο του αστραγάλους, προκειμένου να ξεπεράσει κάποια προβλήματα που τον ταλαιπωρούν εδώ και χρόνια.

Όπως δημοσίευσε σήμερα στα social media του, ο 33χρονος Ιταλός, No.11 στην παγκόσμια κατάταξη, έχει πρόβλημα και στους δυο αστραγάλους του και ούτε το διάλειμμα δυο μηνών λόγω της καραντίνας τον βοήθησε να το ξεπεράσει.

Επομένως, όσο ακόμα δεν γίνονται τουρνουά, αποφάσισε να μπει στο χειρουργείο και να θυσιάσει λίγο καιρό ακόμα που δε θα μπορεί να πιάσει ρακέτα, προκειμένου να νιώθει καλύτερα όταν θα επιστρέψει στους αγώνες.

Η ανακοίνωση του Fognini:

"Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τον αριστερό μου αστράγαλο εδώ και 3,5 χρόνια, είναι ένα πρόβλημα με το οποίο έχω μάθει να ζω. Τα τελευταία δυο χρόνια ξεκίνησε να με ενοχλεί και ο δεξιός μου αστράγαλος. Ήλπιζα πως αυτά τα προβλήματα θα φύγουν μακριά σ' αυτό το διάλειμμα 2 μηνών που κάναμε από το τένις εξαιτίας του lockdown, αλλά όταν επέστρεψα στις προπονήσεις ήταν ακόμα εκεί.

Μετά από ιατρική εξέταση και μια μεγάλη συζήτηση με την ομάδα μου, αποφάσισα να κάνω αρθροσκόπηση ποδοκνημικής και στους δυο αστραγάλους μου. Πιστεύω πως είναι η σωστή απόφαση, όσο το tour βρίσκεται σε αναστολή. Θα κάνω τις εγχειρήσεις στην Ιταλία σήμερα. Ανυπομονώ να επιστρέψω και πάλι στα γήπεδα! Ξέρω πως θα με στηρίξετε. Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους! Fabio."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots