ATP
Federer: Το βίντεο που απογοήτευσε τους fans του (vid)

 
Federer: Το βίντεο που απογοήτευσε τους fans του (vid)
Federer: Το βίντεο που απογοήτευσε τους fans του (vid)
tennisnews team Πέμπτη, 28 Μαϊος 2020 - 17:24

Ο Roger Federer ήταν ανάμεσα σε εκείνους που έστειλαν ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα μέσα από βίντεο στον Αυστραλό παρουσιαστή και ραδιοφωνικό παραγωγό Alan Jones, εξοργίζοντας μια μεγάλη μερίδα φιλάθλων. 

Για λόγους υγείας, ο 79χρονος Alan Jones αποφάσισε να σταματήσει το ραδιόφωνο και την εκπομπή του "The Alan Jones Breakfast Show", βάζοντας έτσι τέλος σε μια καριέρα 35 ετών. Υπήρξε ειδικό αφιέρωμα στο Sky News της Αυστραλίας, όπου επίσης έχει εργαστεί ως τηλεοπτικός παρουσιαστής ο Jones, μέσα στο οποίο προβλήθηκε και ένα βίντεο που έστειλε ο Federer, στο οποίο ο Ελβετός στέλνει το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα.

"Alan, Roger εδώ. Ήθελα να σου ευχηθώ τα καλύτερα για το μέλλον και πολλά συγχαρητήρια για την απίστευτη 35χρονη καριέρα σου στα media. Να προσέχεις και όλα τα καλύτερα σου εύχομαι", έλεγε ο Federer στο βίντεο.

Το πρόβλημα είναι πως ο Alan Jones έχει κατακριθεί για τα πολλά ρατσιστικά μηνύματα που περνούσε όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τις εκπομπές του. Δεν είναι γνωστό αν ο Federer έστειλε αυτό το βίντεο γνωρίζοντας καλά τον Jones (κάποιοι το αμφισβήτησαν), ή αν απλά του ζητήθηκε και δέχτηκε να το κάνει. H κίνησή του πάντως προκάλεσε σε κάθε περίπτωση πολλές αρνητικές αντιδράσεις στα social media.

Ο Federer δεν ήταν μάλιστα ο μοναδικός μεγάλος αθλητής που έστειλε βίντεο για το αφιέρωμα του Sky News. Το ίδιο έκανε και ο Usain Bolt, στον οποίο επίσης ασκήθηκε αντίστοιχη κριτική.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots