ATP
Cilic και Coric στο τουρνουά του Djokovic

 
Cilic και Coric στο τουρνουά του Djokovic
Cilic και Coric στο τουρνουά του Djokovic
tennisnews team Τετάρτη, 27 Μαϊος 2020 - 5:55

Με τους Marin Cilic και Borna Coric να ανακοινώνονται, ολοκληρώθηκε η 8άδα των παικτών που θα λάβουν μέρος στο Adria Tour το Σαββατοκύριακο 13-14 Ιουνίου στο Βελιγράδι, που πρόκειται αναμφίβολα για το καλύτερο τουρνουά που έχει διεξαχθεί ή ανακοινωθεί έως τώρα, κατά τη διάρκεια της αναστολής του tour.

Το Adria Tour που θα ξεκινήσει σε 2,5 περίπου εβδομάδες στο Βελιγράδι και θα συνεχιστεί σε άλλες 3 πόλεις των Βαλκανίων, πρόκειται δίχως αμφιβολία για το δυνατότερο βάσει ονομάτων τουρνουά τένις κατά τη διάρκεια της εποχής της πανδημίας.

Ο διοργανωτής, Novak Djokovic, επιβεβαίωσε πως θα αγωνιστεί στο τουρνουά, ενώ οι πρώτες ανακοινώσες που έκανε ήταν τα ηχηρά ονόματα των Dominic Thiem, Alexander Zverev και Grigor Dimitrov, δηλαδή 3 παίκτες από το Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης και 4 από το Top 20.

Οι άλλοι 4 παίκτες που θα συμπληρώσουν την 8άδα είναι όλοι από χώρες των Βαλκανίων και επίσης πολύ δυνατά ονόματα. Πρόκειται για τον καλό φίλο του Djokovic, Viktor Troicki, για τον κορυφαίο Βόσνιο τενίστα Damir Dzumhur και για τους δυο καλύτερους παίκτες της Κροατίας, τους Cilic και Coric.

Όλοι οι αγώνες του Βελιγραδίου αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον λοιπόν, ενώ αν όλα πάνε καλά θα πάρουν σειρά το Ζάνταρ της Κροατίας (20-21 Ιουνίου), το Μαυροβούνιο (27-28 Ιουνίου) και η Μπάνια Λούκα της Βοσνίας (3-4 Ιουλίου).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots