ATP
Federer: "Ελπίζω να μην παίξω σε άδεια γήπεδα"

 
Federer: "Ελπίζω να μην παίξω σε άδεια γήπεδα"
Federer: "Ελπίζω να μην παίξω σε άδεια γήπεδα"
tennisnews team Κυριακή, 24 Μαϊος 2020 - 21:57

Αν και το επικρατέστερο σενάριο λέει πως όταν το τένις επιστρέψει δε θα επιτρέπεται η προσέλευση θεατών, ο Roger Federer ελπίζει να το αποφύγει αυτό, καθώς δεν του αρέσει καθόλου η ιδέα να αγωνίζεται σε ένα άδειο γήπεδο.

"Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να δω άδειο γήπεδο. Απλά δεν μπορώ. Ελπίζω να μη χρειαστεί να το κάνουμε", είπε χαρακτηριστικά ο Federer στη βραζιλιάνικη τηλεόραση, όπου βρέθηκε για να στηρίξει την κίνηση του Gustavo Kuerten "Vencendo Juntos", που συγκέντρωσε χρήματα για φτωχές οικογένειες της Βραζιλίας.

Ο Ελβετός μαέστρος δεν είναι ο μόνος που σχολίασε το πόσο αρνητικά κοιτάζει το σενάριο να γίνονται τα τουρνουά κεκλεισμένων των θυρών. Ο Marin Cilic επίσης είχε στηρίξει αυτή την άποψη, λέγοντας μάλιστα πως θα προτιμούσε να αργήσει περισσότερο καιρό το τένις, αρκεί να επιστρέψει με κόσμο στις κερκίδες.

"Φυσικά και είναι εφικτό να παίξουμε χωρίς φιλάθλους, αλλά ελπίζω πραγματικά το tour να επιστρέψει όπως πριν. Θα προτιμούσα να περιμένουμε περισσότερο χρόνο για να επιστρέψουμε με κοινό. Έστω να γεμίζουν το μισό, ή το 1/3 του σταδίου. Το να παίζουμε σε εντελώς άδεια γήπεδα είναι πολύ δύσκολο", είχε πει ο Κροάτης.

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots