ATP
Federer: "Δε βλέπω λόγο να προπονηθώ"

 
Federer: "Δε βλέπω λόγο να προπονηθώ"
Federer: "Δε βλέπω λόγο να προπονηθώ"
tennisnews team Σάββατο, 23 Μαϊος 2020 - 19:44

Παρότι όπως βλέπουμε και από τις δημοσιεύσεις τους στα social media, οι περισσότεροι αθλητές του top επιπέδου επέστρεψαν στις προπονήσεις με το που τους επιτράπηκε από τις κυβερνήσεις τους, ο Roger Federer δεν το έκανε ακόμα και εξήγησε ότι δε βλέπει λόγο για να το κάνει άμεσα.

"Από το 2016 που έκανα την εγχείριση είχα να μείνω τόσο καιρό στο σπίτι. Πέρασα καλά με όλη την οικογένειά μου, είμαστε τυχεροί που είμαστε υγιής και που είναι καλά οι φίλοι και όλοι στην οικογένεια. Κάποιες φορές τρελαίνεσαι όταν είσαι τόσο πολύ καιρό στο σπίτι, αλλά είναι λογικό", είπε ο Federer, στην επικοινωνία που είχε με τον Gustavo Kuerten για το SporTV της Βραζιλίας.

"Η αλήθεια είναι πως δεν προπονούμαι ακόμα, γιατί δε βλέπω λόγο να το κάνω. Σωματικά είμαι καλά, αλλά νομίζω πως θα περάσει καιρός μέχρι να επιστρέψουμε στους αγώνες. Είναι σημαντικό για μένα να είναι ξεκούραστο το σώμα μου. Δε μου λείπει τόσο το τένις αυτή τη στιγμή, αλλά όταν θα γνωρίζουμε πότε θα επιστρέψουμε σίγουρα θα επιστρέψει ο στόχος μου για να δουλέψω και θα έχω μεγάλο κίνητρο", κατέληξε ο Ελβετός, ο οποίος θα γίνει 39 ετών αυτό το καλοκαίρι.

Ο Federer βρέθηκε στην ειδική εκπομπή της βραζιλιανικής τηλεόρασης "Vencendo Juntos" και ενίσχυσε την προσπάθεια του Kuerten, όπως και ο Novak Djokovic, για να συγκεντρωθούν χρήματα που θα βοηθήσουν φτωχές οικογένειες στη Βραζιλία που επηρεάστηκαν από την πανδημία.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots