ATP
Η έκπληξη του Federer σε νοσοκόμα της Νέας Υόρκης (vid)

 
Η έκπληξη του Federer σε νοσοκόμα της Νέας Υόρκης (vid)
Η έκπληξη του Federer σε νοσοκόμα της Νέας Υόρκης (vid)
tennisnews team Τρίτη, 12 Μαϊος 2020 - 11:12

Ο Roger Federer προσέφερε μια μοναδική στιγμή για μια νοσοκόμα από τη Νέα Υόρκη, δίνοντάς της κουράγιο για την πολύ δύσκολη μάχη με τον κορωνοϊό, που τη βρήκε στην πρώτη γραμμή και στην πόλη που το βιώνει εντονότερα από κάθε άλλη αυτή τη στιγμή στον κόσμο.

Η Christianne Calderon, νοσοκόμα και μητέρα, μας συστήθηκε μέσα από την εκπομπή του Tom Rinaldi στο ESPN. Αυτή την περίοδο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή μάχης στο νοσοκομείο της, που αναλαμβάνει ασθενείς του Covid-19, με την πόλη της, τη Νέα Υόρκη, να μετράει μέχρι στιγμής περισσότερα από 180.000 κρούσματα και 15.000 θανάτους!

Στον ελεύθερο χρόνο της, που πλέον δεν έχει καθόλου, η Christianne έπαιζε τένις και η έκπληξη που της επεφύλασσε ο Rinaldi ήταν πολύ μεγάλη για εκείνη, καθώς της έδωσε την ευκαιρία να συνομιλήσει έστω και εξ αποστάσεως με τον Roger Federer.

Μάλιστα ο Federer δεν ήταν ο μόνος αθλητής με τον οποίο συνομίλησε, καθώς λίγο αργότερα εμφανίστηκε στην οθόνη του υπολογιστή και ο πρώην αστέρας των New York Giants, Eli Manning.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots