ATP
Federer: Ένα εκατομμύριο δολάρια στην Αφρική!

 
Federer: Ένα εκατομμύριο δολάρια στην Αφρική!
Federer: Ένα εκατομμύριο δολάρια στην Αφρική!
tennisnews team Τετάρτη, 06 Μαϊος 2020 - 20:39

Ακόμα μια πολύ γενναιόδωρη δωρεά έκανε ο Roger Federer μέσα από το φιλανθρωπικό του ίδρυμα, που έδωσε ένα εκατομμύριο δολάρια για να παρέχει φαγητό σε οικογένειες στην Αφρική με μεγάλη ανάγκη, κατά την περίοδο της πανδημίας.

Σε ακόμα μια πολύ σημαντική κίνηση προχώρησε το φιλανθρωπικό ίδρυμα του Roger Federer, Roger Federer Foundation, το οποίο χρηματοδότησε ένα πρόγραμμα ενός εκατομμυρίου δολαρίων, για να δοθούν γεύματα σε 64.000 οικογένειες που έχουν μεγάλη ανάγκη.

"Το Covid-19 είναι μια παγκόσμια υγειονομική και οικονομική κρίση. Ως ανθρωπιστική ανταπόκριση, το Roger Federer Foundation χορήγησε ένα εκατομμύριο αμερικανικά δολάρια για την παροχή θρεπτικών γευμάτων για 64.000 ευάλωτα μικρά παιδιά και τις οικογένειές τους, μέσω των συνεργατών μας στην Αφρική, όσο τα σχολεία παραμένουν κλειστά", ανέφερε στην ανακοίνωσή του το Roger Federer Foundation.

"Τώρα περισσότερο από ποτέ, πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να βοηθήσουμε τις οικογένειες που έχουν ανάγκη", έγραψε ο Federer, που κοινοποίησε το Tweet.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots