ATP
Ευρώπη: "Ανοίγει" το τένις για τις περισσότερες χώρες (pic)

 
Ευρώπη: "Ανοίγει" το τένις για τις περισσότερες χώρες (pic)
Ευρώπη: "Ανοίγει" το τένις για τις περισσότερες χώρες (pic)
tennisnews team Δευτέρα, 04 Μαϊος 2020 - 17:55

Δείτε σε ποιες χώρες της Ευρώπης το τένις έχει ήδη "ανοίξει", σε ποιες αναμένεται να ανοίξει σύντομα και σε ποιες τα γήπεδα παραμένουν κλειστά.

Όπως δείχνει και το γράφημα που δημοσιεύτηκε σήμερα από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (Tennis Europe), το τένις ήδη έχει ανοίξει σε αρκετές χώρες της "Γηραιάς ηπείρου" και μέσα στον Μάιο θα έχει ανοίξει σε κάποιες ακόμα.

Συγκεκριμένα, 24 εθνικές ομοσπονδίες της Tennis Europe άνοιξαν τα γήπεδά τους, ενώ θα ανοίξει αύριο στην Ελλάδα, σε μια εβδομάδα σε Ισπανία και Ελβετία και σε 2 εβδομάδες στην Ιρλανδία. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα πότε θα ανοίξουν τα γήπεδα σε 22 χώρες.

Αναλυτικά, το τένις επιτρέπεται σε: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Εσθονία, Λευκορωσία, Βέλγιο, Τσεχία, Δανία, Εσθονία (μόνο για ιδιωτικά club), Φινλανδία, Γερμανία, Ουγγαρία (μόνο για ιδιωτικά club), Ισλανδία, Ιταλία (μόνο για παίκτες 1ης και 2ης κατηγορίας - όχι σε όλες τις περιοχές), Λετονία, Λιθουανία, Ολλανδία (εκτός από παιδιά κάτω των 18), Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία.

Το τένις θα ανοίξει πολύ σύντομα σε: Ελλάδα (05/05, εκτός από παιδιά κάτω των 15 ετών), Ιρλανδία (18/05), Ισπανία (11/05), Ελβετία (11/05).

Τέλος, το τένις απαγορεύεται ακόμα σε: Αλβανία, Ανδόρρα, Αρμενία (μπορούν να προπονούνται τα μέλη των εθνικών ομάδων), Αζερμπαϊτζάν, Βοσνία/Ερζεγοβίνη, Κροατία, Κύπρος, Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Κόσοβο, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μολδαβία, Μονακό, Μαυροβούνιο, Βόρεια Μακεδονία, Ρουμανία, ΡωσίαΣαν Μαρίνο, Τουρκία, Ουκρανία.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots