ATP
Κοκκινάκης: "Μεγαλύτερος χαμένος ο Djokovic"

 
Κοκκινάκης: "Μεγαλύτερος χαμένος ο Djokovic"
Κοκκινάκης: "Μεγαλύτερος χαμένος ο Djokovic"
tennisnews team Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020 - 9:45

Ο Θανάσης Κοκκινάκης πιστεύει πως ο Novak Djokovic θα είναι ο μεγαλύτερος χαμένος της αναστολής του tour από την πανδημία.

Συγκεκριμένα, ο Ελληνοαυστραλός τενίστας εξήγησε πως o Roger Federer ούτως ή άλλως θα έκανε ένα διάλειμμα για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ενώ για τον Rafael Nadal η απώλεια δεν είναι τόσο μεγάλη, αφού ο Djokovic βρισκόταν σε καλύτερη κατάσταση πριν τη διακοπή.

"(Ο Federer) Θα άφηνε το σώμα του να ξεκουραστεί αυτό το διάστημα ούτως ή άλλως, οπότε τον βοηθάει. Δεν ξέρω πως πηγαίνουν τα πράγματα για τον (Rafa) Nadal και τα γόνατά του, αλλά νομίζω πως ο μεγαλύτερος χαμένος από τη διακοπή θα είναι ο Djokovic", είπε ο Κοκκινάκης σε αυστραλιανό μέσο. 

Από τους Big 3, ο Κοκκινάκης είπε επίσης πως ο Federer θα είναι ο πιο κερδισμένος, ενώ θεωρεί πως ακόμα έχει πιθανότητες να κερδίσει Grand Slam, κυρίως στο Wimbledon.

"Δεν πιστεύω πως η διακοπή αυτή θα τον επηρεάσει. Το παιχνίδι του κάνει το τένις του να μοιάζει εύκολο και άκοπο. Το Wimbledon είναι το τουρνουά που έχει την καλύτερη ευκαιρία του για να κερδίσει το 21ο Grand Slam του, αλλά δεν μπορείς να τον ξεγράψεις από κανένα major. Πολλές φορές, ενώ πολλοί πίστευαν πως ήταν τελειωμένος, επέστρεφε και ήταν ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Είναι σουρεάλ."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots