ATP
Τουρνουά μέσα Μαΐου από τον Mouratoglou

 
Τουρνουά μέσα Μαΐου από τον Mouratoglou
Τουρνουά μέσα Μαΐου από τον Mouratoglou
tennisnews team Κυριακή, 19 Απριλίου 2020 - 14:05

Ο Patrick Mouratoglou ανακοίνωσε πως σκοπεύει να διοργανώσει τουρνουά στην ακαδημία του στα μέσα Μαΐου, ανακοινώνοντας ήδη τις συμμετοχές των David Goffin και Alexei Popyrin, ενώ θυμίζουμε πως στην ακαδημία του βρίσκεται ήδη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Το τένις αναμένεται να επιστρέψει σε μερικές εβδομάδες, ακόμα και αν το tour αργήσει να επανέλθει. Όπως ανακοίνωσε ο Patrick Mouratoglou, ένα νέο circuit αναμένεται να λάβει χώρα στην ακαδημία του, κάτω από όλες τις απαραίτητες ενέργειες που θα διασφαλίσουν την υγεία των παικτών και φυσικά κεκλεισμένων των θυρών.

Το τουρνουά, που θα ονομάζεται UTS και η πρώτη φάση του θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 16-17 Μαΐου (θα έχει συνολική διάρκεια 5 εβδομάδες), έχει στόχο να δώσει σε παίκτες που βρίσκονται ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη την ευκαιρία να παίξουν τένις σε υψηλό επίπεδο πριν επιστρέψει το tour, κάτι που αναμένεται να αργήσει, καθώς και στον κόσμο την ευκαιρία να παρακολουθήσει τένις, αφού οι αγώνες θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη.

Ήδη ο προπονητής της Serena Williams επιβεβαιώνει τις παρουσίες των David Goffin και Alexei Popyrin, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχουμε και περισσότερα ονόματα.

Ένας από τους παίκτες που βρίσκονται ήδη στην ακαδημία πάντως και περνάει εκεί την καραντίνα τον τελευταίο μήνα, είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που δείχνει πολύ πιθανό να συμμετέχει στους αγώνες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots